Çözüldü✓ A9 Plus'ın Altındaki Mavi Kısımları Sökmeli Miyim?

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
634
ben bir fare özürlüsüyüm. bunda cs valo falan oynamamamın etkisi büyük. o yüzden ne işe yaradıklarını bilmiyorum. kaydırmakla alakalı bi şey sanırım. üzerinde remove yazıyor kocaman evet ama soğutucunun jelatini gibi bi şey değil yani sökmesem de bir şey olmazmış gibi geliyor. çıkarmalı mıyım

ben bir fare özürlüsüyüm. bunda cs valo falan oynamamamın etkisi büyük. o yüzden ne işe yaradıklarını bilmiyorum. kaydırmakla alakalı bi şey sanırım. üzerinde remove yazıyor kocaman evet ama soğutucunun jelatini gibi bi şey değil yani sökmesem de bir şey olmazmış gibi geliyor. çıkarmalı mıyım
foto atarmısın

foto atarmısın
8959.webp

Skatezlerin üstünde duruyorsa sökmen gerekiyor ki başka yere koruma bandı atmazlar zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam sökeceksin onları hocam

Skatezlerin üstünde duruyorsa sökmen gerekiyor ki başka yere koruma bandı atmazlar zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam sökeceksin onları hocam
ne işe yarıyor peki hocam skatez ben onu anlamadım daha çok kaysın diye mi kaymasın diye mi

ne işe yarıyor peki hocam skatez ben onu anlamadım daha çok kaysın diye mi kaymasın diye mi
Aynı mouse bende var hocam onları sökmenizi tavsiye ederim diğer türlü mouse kaymıyor ve arada takılma yapıyor sökün gitsin.

Skatez her mousede mevcut olan bir plastik parçası diyebiliriz. Mousepad üzerinde daha rahat kullanım sağlıyor bantları söküp kullanım sağlayın farkı 2 dakika geçmeden anlayacaksınız zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,234
Üyeler
185,852
Son üye
meyveci
Geri