AAA Sıkmayacak Oyun Tavsiyeleri !!!

kyatolg

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar 6 ay önce 25 yaşımda ilk defa pcm oldu. oyun zevklerim konusunda bilgim yok çünkü pek oyun oynamadım. sistemim rtx 4050 i7 12700h 16gm ram 1tb ssd.
şu ana kadar mafia 1 definetive edition , the last of us 2 remastered , rdr2 ,spiderman miles morales , alen wake 1 , bf1 gibi oyunları bitirdim. pek oyun oynadığım söylenemez bütçe sorunum yok beni çok sıkmayacak oyun önerilerinizi bekliyorum.

god of war, uncharted, days gone, a plague tale requiem (xbox gamepass ücretsiz)

Dying Lite 2 önerimdir. Yeni oyun gelene kadar da oynarsan yeni oyunla birlikte daha çok eğlenebilirsin.
(Nedense bu oyuna karşı çok fazla ön yargo var. Ben de zamanında ön yargı ile yaklaştım ancak oyunu 200 saate yakın oynamışımdır. Özellikle bir arkadaşınla beraber çok sarıyor)

God of War , tlou 1 ide oyna spidirman

tlou1 i ps4 üm vardı bir ara o zaman oynadım. spiderman remastered mı önerdiğin ?
Evet diğerini oynamadım ben dl2 öneririm bende arkadaş yazmış forza 5 önerebilirim 530 saatim var

Kingdome come deliverance 1-2 öneririm bence en iyi hikayeli oyun

Persona 5 Royal

anime falan diye önyargıyla yaklaşma animeden en nefret eden adami bile animeci yapmış bir oyundur kendileri

Residint evil serisi olur mesela , devil may cry var , metro serisi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forzada benimde 460 saatim var sarıyor ama araba yarışı sevmeyenler çok oynamaz.
Seviyorsa gamepadde varsa eğer rahar 200-250 saati var

Son düzenleme:
Residint evil serisi olur mesela , devil may cry var , metro serisi olur

Seviyorsa gamepadde varsa eğer rahar 200-250 saati var
bende xbox vardı bir ara o zaman 1 sene sırf fh5 oynadım tüm araçları alınca hikayeyi bitirdim 900mn cr varken sildim arkadaşım yok çünkü tek sarmadı silelide çok olmadı 1-2 ay falan

Dying Lite 2 önerimdir. Yeni oyun gelene kadar da oynarsan yeni oyunla birlikte daha çok eğlenebilirsin.
(Nedense bu oyuna karşı çok fazla ön yargo var. Ben de zamanında ön yargı ile yaklaştım ancak oyunu 200 saate yakın oynamışımdır. Özellikle bir arkadaşınla beraber çok sarıyor)
dediğin oyunun 1.sini indirdim ondan başlıcam parkur oyunları sıkıcı geliyor ama umarım ön yargılarımı kırabilir

god of war, uncharted, days gone, a plague tale requiem (xbox gamepass ücretsiz)
days gone daha önce 2 kere videosunu izledim biraz unuttugumda kesinlikle başlıcam

Geri