Neler Yeni

...abc...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
fake gibi durmuyor

Starlex

80+ Silver
@K1NGO82 Hocamın dediği gibi boşverin hocam uzaktan veya sanal ilişki olmaz zaten
Yo baya bi konuştum, aslında kız benden bi hareket göremedi. Dün Gece istek atsaydım, hic bir şey olmayacaktı direkt kabul edecekti. Kendisi söyledi bunu. Ben istek atmadığım için, o da ümidi kesti. Bu gün gün içinde yine konuştum, istek attım ve dediğim şuydu; ben senin isteğini reddetmedim sadece fotoğrafında dolayı kuşku duyduğum için, isteğini beklettim. Sende attığım isteği bekletirsen sevinirim dedim. Zaten reddetmeyeceğim dedi, ama istersen geri çek onaylamayacağım bundan sonra diye söyledi.
Şimdi baktım, aynen dediğim gibi. Reddetmemiş, hâla beklemede "gönderildi" olarak gözüküyor. Neyse nasip değilmis🎶😑

Starlex

80+ Silver
Yo baya bi konuştum, aslında kız benden bi hareket göremedi. Dün Gece istek atsaydım, hic bir şey olmayacaktı direkt kabul edecekti. Kendisi söyledi bunu. Ben istek atmadığım için, o da ümidi kesti. Bu gün gün içinde yine konuştum, istek attım ve dediğim şuydu; ben senin isteğini reddetmedim sadece fotoğrafında dolayı kuşku duyduğum için, isteğini beklettim. Sende attığım isteği bekletirsen sevinirim dedim. Zaten reddetmeyeceğim dedi, ama istersen geri çek onaylamayacağım bundan sonra diye söyledi.
Şimdi baktım, aynen dediğim gibi. Reddetmemiş, hâla beklemede "gönderildi" olarak gözüküyor. Neyse nasip değilmis🎶😑
Aga bee beninde buna benzer bir vakam olmuştu neyse Allah hayırlısını çıkarsın

Aga bee beninde buna benzer bir vakam olmuştu neyse Allah hayırlısını çıkarsın
Amin
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir kere fake olması hemen anlaşıyor. Hesabı ne zaman açtığına bakın. Sonra gönderi, story vs. şeylerine bakın. Aratın. Bir de görüntülü arayın bakim napcak :D
YEni farkettim yazını kusura bakma. Hesap açma tarihu 2016 yazıyor. 5 kere değismis kullanıcı adı o tarihten beri. Gerçekten Fake değildi demek, kafama kuşlar pisleye 😑

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Amin
Mesaj otomatik birleştirildi:

YEni farkettim yazını kusura bakma. Hesap açma tarihu 2016 yazıyor. 5 kere değismis kullanıcı adı o tarihten beri. Gerçekten Fake değildi demek, kafama kuşlar pisleye 😑
Hocam 2016 bir tık gerçek gibiymiş. Bu arada benle aynı anda açmış la :D neyse yapcak bir şey yok. Nasip değilmiş

GirayHan

80+ Platinum
Evet. Hem Google’dan hem pinteresetten arattım yok ama fake benziyor. Dikkatli olmakta fayda var. Bu arada sanaldan bir şey olmaz. Tavsiye etmem
ya ben fotoyu göremedim :D

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

GirayHan

80+ Platinum
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom