Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence silin
Bence silin
Hocam fake zaten (bence)Bence silin
Yapma yafake gibi durmuyor
Yo baya bi konuştum, aslında kız benden bi hareket göremedi. Dün Gece istek atsaydım, hic bir şey olmayacaktı direkt kabul edecekti. Kendisi söyledi bunu. Ben istek atmadığım için, o da ümidi kesti. Bu gün gün içinde yine konuştum, istek attım ve dediğim şuydu; ben senin isteğini reddetmedim sadece fotoğrafında dolayı kuşku duyduğum için, isteğini beklettim. Sende attığım isteği bekletirsen sevinirim dedim. Zaten reddetmeyeceğim dedi, ama istersen geri çek onaylamayacağım bundan sonra diye söyledi.@K1NGO82 Hocamın dediği gibi boşverin hocam uzaktan veya sanal ilişki olmaz zaten
Aga bee beninde buna benzer bir vakam olmuştu neyse Allah hayırlısını çıkarsınYo baya bi konuştum, aslında kız benden bi hareket göremedi. Dün Gece istek atsaydım, hic bir şey olmayacaktı direkt kabul edecekti. Kendisi söyledi bunu. Ben istek atmadığım için, o da ümidi kesti. Bu gün gün içinde yine konuştum, istek attım ve dediğim şuydu; ben senin isteğini reddetmedim sadece fotoğrafında dolayı kuşku duyduğum için, isteğini beklettim. Sende attığım isteği bekletirsen sevinirim dedim. Zaten reddetmeyeceğim dedi, ama istersen geri çek onaylamayacağım bundan sonra diye söyledi.
Şimdi baktım, aynen dediğim gibi. Reddetmemiş, hâla beklemede "gönderildi" olarak gözüküyor. Neyse nasip değilmis
AminAga bee beninde buna benzer bir vakam olmuştu neyse Allah hayırlısını çıkarsın
YEni farkettim yazını kusura bakma. Hesap açma tarihu 2016 yazıyor. 5 kere değismis kullanıcı adı o tarihten beri. Gerçekten Fake değildi demek, kafama kuşlar pisleyehocam bir kere fake olması hemen anlaşıyor. Hesabı ne zaman açtığına bakın. Sonra gönderi, story vs. şeylerine bakın. Aratın. Bir de görüntülü arayın bakim napcak
Hocam 2016 bir tık gerçek gibiymiş. Bu arada benle aynı anda açmış la neyse yapcak bir şey yok. Nasip değilmişAmin
Mesaj otomatik birleştirildi:
YEni farkettim yazını kusura bakma. Hesap açma tarihu 2016 yazıyor. 5 kere değismis kullanıcı adı o tarihten beri. Gerçekten Fake değildi demek, kafama kuşlar pisleye
Bak iyice dertlendim. Müslüm baba açacam galibaHocam 2016 bir tık gerçek gibiymiş. Bu arada benle aynı anda açmış la neyse yapcak bir şey yok. Nasip değilmiş
ya ben fotoyu göremedimEvet. Hem Google’dan hem pinteresetten arattım yok ama fake benziyor. Dikkatli olmakta fayda var. Bu arada sanaldan bir şey olmaz. Tavsiye etmem
Hocam sanal la. Bu kadar büyütmeyin.Bak iyice dertlendim. Müslüm baba açacam galiba
*sildim*ya ben fotoyu göremedim
kızın yüzü gözükmüyor adem elması var mı yok mu ona bakacaktım