Neler Yeni

ABD Cayır Cayır Yanıyor !

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Lütfen hepsini okuyun , en azından göz gezdirin.
Youtube üzerinde ABD ülkesinde yaşayan 2 Türk arkadaşın farklı videolarını izledim. Gerçekten kendilerini tehlikeye atarak bize TV'de anlatılandan çok daha fazlası olduğunu gösteriyorlar. Sorun şu ki , maalesef artık "George Floyd" bahane olmaya başladı. İzlediğim bir videoda bir yağmacı elinde beyzbol sopası ile "siyahi" bir insanın korumaya çalıştığı dükkanını yağmalamaya çalışıyor. Adam "bende sizdenim , niye böyle yapıyorsunuz ?" diyor ve buna aldırmıyorlar. İşin komik tarafı oradaki ise polisin "haklı" olarak ters kelepçe ile , şiddet uygulamadan götürmeye çalıştığı siyahi adamı savunan protestocular. Gündüz vakti yapılan yürüyüşler , eylemler vs. kesinlikle doğru ve polis kontrolünde zaten. Fakat bu yağma olayı gerçekten saçma (-ki sürekli medeniyet için örnek gösterilen , Türklere barbar diyen bir ülke bunu yapıyor). Birde işin komplo olabileceği tarafı var. Oradaki maskeli ve eldivenli kişilerin Suriye'de bu tür şeyler için eğitilen birlikler olduğundan tutun birçok komplo teorisi ortaya atıldı. Konumuza dönecek olursak , Amerika'da ırkçılık hâlâ devam ediyor ve bu çığırından çıktı. Çok geçmişe değil , yakın zamanda bunun örnekleri var. Arabasının içinde , ruhsat isteyen polise onu uzatmak için torpidoya uzanıp silah çıkaracak sanılarak öldürülen siyahi adam. Bir olaya müdahale etmek için elini belindeki silaha atıp diğer "beyaz" polisler tarafından birçok kurşun ile öldürülen "siyahi sivil polis". Ve gibi gibi pek çok şey var. Irkçılık cahilin sığınağıdır !
------------------------------------------------------------------
Amerika'da yaşayan bazı siyahi insanların ağzından çıkan ve beni çok etkileyen sözler ;
1 - "Bu ülkede siyahi olmak yasadışı , sadece hâlâ kağıda geçirmediler."
2 - "Eğer beyaz isen , suçlu olduğun kanıtlanana kadar suçsuzsundur. Ama siyah isen , suçsuz olduğun kanıtlanana kadar suçlusundur."

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İç savaş çıksa ne güzel olurdu.
1TL = 1$

BMW_M4

80+ Bronze
Ahhhh ahhhh benim hocam amerikayı propaganda ediyodu, yeminle türkiye daha iyidir, bakın siyaseti kenara atın, yeminle türkiye iyidirr.

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.
Yağmaladıkları dükkanın sahiplerinin ne suçu var ? Anladık protesto ediyosunuz buna bir şey demiyorum da çok abartılmaya başladı.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yağmaladıkları dükkanın sahiplerinin ne suçu var ? Anladık protesto ediyosunuz buna bir şey demiyorum da çok abartılmaya başladı.
Yağma yapanlar başkası. Büyük ihtimal oradaki mafyalar.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İç savaş çıkması yada Trump'ın indirilmesi işimize gelmez. Trump basiretsiz ne yaptığını bilmeyen bir lider. Zevk için başkan olmuş gibi bir hali var. Onun yerinde başka biri olsaydı ortadoğu ile birlikte Türkiye'yi çoktan ateşe atmıştı.
Zaten Amerika'da bir şey olsa ucu illa ki bize dokunuyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

GRR8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ahmet Emir K.

106410

80+ Silver
Amerika çöküyo yine biz batıyoruz bu nasıl iş ya.

Ekonomin dışa bağlı olduğu için olabilir mi? Şuanda kullandığınız çoğu şey Amerika'ya ait. Doların düşmesi için yerli üretim lazım başka bir şey değil.

Top Bottom