Neler Yeni

ABD Dilinde Videolar İçin Saat

Abd İngilizcesi Videolar Atıcam YouTube Türkiyede YouTuberlar Saat 18;00 Da Video Atıyor Abd Videoları İçin Saat Kaçta Atmamı Önerirsiniz

Yas1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin Akdemir
abd dili :ROFLMAO: daha ingilizce diyemiyorsun yapay zekaya video yaptırıp para kazancan he
Dostum Yardım Amaçlı Açılan Konularda Bilgi Sahibi Değilsen Neden Dalga Geçmek Amacıyla Yazı Yazıyorsun?
Kendi Cabasıyla Birşeyler Yapmak İsteyen Birisinin Hevesini Kaçırmak Ne Kadar Doğru. İnsanların Hevesini Boş Yere Kırma

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Furkan Görür
Akşam atabilirsin. Ama İngilizce dil içeriği yapıp onun abd de izleneceğini sanmıyorsun değil mi? Türkiye ipsi ile emeğinin karşılığını bekleme. Önce abd lokasyonlu hesap aç ve ardından abd lokasyonlu vpn açıp içerik yüklemesi yap. Böylece önerilenlwrin abd lokasyondaki insanlara çıkar. Aksi taktirde Türk izleyici dışında bir şey görmen zor olur. Ek olarak abd lokasyonlu hesap açarsan kazandığın parayı çekemezsin çünkü adsense senden snn ister. O yüzden karar vereceksin.Türk ipsi ile içerik oluşturup reklamlar ile abd deki belli kitlelere ulaşıp oradan organik izleyici kasıp gelir elde edip çekeceksin.

Ek olarak İngilizce içerik sadece abd lokasyonynda yaşayan insanlara çıkmaz dünya genelindeki İngilizce içerik izleyen ve yüklediğin videonun içeriğini beğenen insanların karşısına çıkar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Akşam atabilirsin. Ama İngilizce dil içeriği yapıp onun abd de izleneceğini sanmıyorsun değil mi? Türkiye ipsi ile emeğinin karşılığını bekleme. Önce abd lokasyonlu hesap aç ve ardından abd lokasyonlu vpn açıp içerik yüklemesi yap. Böylece önerilenlwrin abd lokasyondaki insanlara çıkar. Aksi taktirde Türk izleyici dışında bir şey görmen zor olur. Ek olarak abd lokasyonlu hesap açarsan kazandığın parayı çekemezsin çünkü adsense senden snn ister. O yüzden karar vereceksin.Türk ipsi ile içerik oluşturup reklamlar ile abd deki belli kitlelere ulaşıp oradan organik izleyici kasıp gelir elde edip çekeceksin.

Ek olarak İngilizce içerik sadece abd lokasyonynda yaşayan insanlara çıkmaz dünya genelindeki İngilizce içerik izleyen ve yüklediğin videonun içeriğini beğenen insanların karşısına çıkar.
Geçen Hafta Türkiyede Açtığım Hesapla Abd İngilizcesi Videolar Attım Yüzde 45 Abd Yüzde 9 İngiltereden İzlendi Saat 17:30 Da Atmaya Karar Verdim Sağol

Mehoo05

80+
Shorts videosu için soruyorsanız pek bir önemi yok. İstediğiniz saatte atın.

Uzun videolar için ise tam bir saat vermek zor. En iyisi siz akşamdan paylaşın. Belli bir kesme ulaştığınızda YouTube analizlerinden izleyicilerinizin en çok hangi saatlerde izlediğini görürsünüz. Ve bu saatlere göre paylaşım yapmaya başlarsınız

Top Bottom