MufasaBoss
80+
Abd İngilizcesi Videolar Atıcam YouTube Türkiyede YouTuberlar Saat 18;00 Da Video Atıyor Abd Videoları İçin Saat Kaçta Atmamı Önerirsiniz
Yooabd dili daha ingilizce diyemiyorsun yapay zekaya video yaptırıp para kazancan he
Dostum Yardım Amaçlı Açılan Konularda Bilgi Sahibi Değilsen Neden Dalga Geçmek Amacıyla Yazı Yazıyorsun?abd dili daha ingilizce diyemiyorsun yapay zekaya video yaptırıp para kazancan he
Geçen Hafta Türkiyede Açtığım Hesapla Abd İngilizcesi Videolar Attım Yüzde 45 Abd Yüzde 9 İngiltereden İzlendi Saat 17:30 Da Atmaya Karar Verdim SağolAkşam atabilirsin. Ama İngilizce dil içeriği yapıp onun abd de izleneceğini sanmıyorsun değil mi? Türkiye ipsi ile emeğinin karşılığını bekleme. Önce abd lokasyonlu hesap aç ve ardından abd lokasyonlu vpn açıp içerik yüklemesi yap. Böylece önerilenlwrin abd lokasyondaki insanlara çıkar. Aksi taktirde Türk izleyici dışında bir şey görmen zor olur. Ek olarak abd lokasyonlu hesap açarsan kazandığın parayı çekemezsin çünkü adsense senden snn ister. O yüzden karar vereceksin.Türk ipsi ile içerik oluşturup reklamlar ile abd deki belli kitlelere ulaşıp oradan organik izleyici kasıp gelir elde edip çekeceksin.
Ek olarak İngilizce içerik sadece abd lokasyonynda yaşayan insanlara çıkmaz dünya genelindeki İngilizce içerik izleyen ve yüklediğin videonun içeriğini beğenen insanların karşısına çıkar.