Öneri ABD Gideceğim Ekran Kartı İçin Öneri

Emin Can

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar bu hafta sonu amerikaya gidiyorum bestbuya gideceğim ekran kartı almayı düşünüyorum RTX 5080, şuan güncel olarak RTX 3080 kullanıyorum fiyatlar 999 dolar arası ekstra olarak vergi olucak tabi sizce mantıklı mı almak garanti için falan yoksa mantıksız mı önerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bu hafta sonu amerikaya gidiyorum bestbuya gideceğim ekran kartı almayı düşünüyorum RTX 5080, şuan güncel olarak RTX 3080 kullanıyorum fiyatlar 999 dolar arası ekstra olarak vergi olucak tabi sizce mantıklı mı almak garanti için falan yoksa mantıksız mı önerinizi bekliyorum.
5080 asla alınmaz 5070ti daha iyi 5080 balon ekran kartı fazla para ödeme ortalama bir 5070ti al daha iyi

Fiyatları karşılaştırmamıştım, karşılaştır ona göre alırsın. Muhtemelen her türlü burdan ucuzdur :D Vergi iadesi muhabbeti orada da varsa kullanmayı unutma.

gigabaytlarda sorun amerikada bittimi bilmiyorum ama termal macun akma problemi var gigalarda revizyon yemiş olabilir amerikadaki ürünler araştıırp öyle al üstüne 850 usd verilmez başka marka beyaz bak

Fiyatları karşılaştırmamıştım, karşılaştır ona göre alırsın. Muhtemelen her türlü burdan ucuzdur :D Vergi iadesi muhabbeti orada da varsa kullanmayı unutma.
Geçen sene gittiğimde aldğım bir kaç üründe vergi iadesi olur diye düşündüm öyle bir şey yoktu vergisini ödüyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigabaytlarda sorun amerikada bittimi bilmiyorum ama termal macun akma problemi var gigalarda revizyon yemiş olabilir amerikadaki ürünler araştıırp öyle al üstüne 850 usd verilmez başka marka beyaz bak
Şuan sitede görünen rakamlar bunlar.

Geçen sene gittiğimde aldğım bir kaç üründe vergi iadesi olur diye düşündüm öyle bir şey yoktu vergisini ödüyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan sitede görünen rakamlar bunlar.
newegg den kalacagın otele söylersin getirirler bence daha uyguna alacagın model varsa 5070ti beyaz onlarada bak internetten alabilrisiniz telefon üzerinden

ama eger best buy ise gaming msı her zaman iyidir

Merak etmeyin amerika da bir çok eyalette vergi çıkmaz ekran kartına, kontrol edip o eyaletten alın microcenterlar da mağazaya özel indirimler de oluyor gidince seçenekleri sormanız daha iyi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,669
Üyeler
183,455
Son üye
killlordi3
Geri