Neler Yeni

Abdulhamid Han Hakkında Düşünceleriniz.

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Olmuyor çakırım olmuyor Bizim burda milleti için yaşayanlara ihtiyacımız var ölmeye değil ama uğraştı doğrudur.
Uğraşırken şehit olanı görmezden gelemeyiz, şu an şehit olan askerlerimize nasıl saygı gösteriyorsak Enver Paşa'ya da aynı saygıyı göstermemiz gerek.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Tabi sizin böyle düşünmeniz normal
Peki Hiç Şu Etkenleri Hesaba Kattınız Mı ?
İngilizler 1.dünya savaşından Galip Ayrıldı Bu Bir.
Yani Sadece İngiltere VS Osmanlı Gibi Bir Durumda İngilizler Tüm Osmanlı Topraklarını Ele Geçirir Osmanlı Bir Müttefik Bile Bulamazdı.
Rus Çarlığı Takviye Almak İçin Öyle Veyahut Böyle Osmanlıya Savaş İlan Ederdi
O Kadar Tarihçi , Osmanlı Öyle Veya Böyle savaşa girecekti derken 1.Dünya Savaşına Girmeyecekti Demek cahillikten başka bir şey değil
(Ayrıca Pala KV Tek Bir Karakteri Canlandırmıyor)
Pala yeşil cm ersever ve tarık ümit karışımıdır Öncelikle şöyle söyleyeyim çok sığsınız ve objektif bakmıyorsunuz !!
Abdülhamitin denge politikasını biliyormusunuz TABİKİ HAYIR enver paşa bunu bozdu ve protestanlarla katolikleri barıştırdı sözde dünya barış dolacaktı sonuç?? SAVAŞ SAVAŞ SAVAŞ Masonlar ve arkasında batılı devletler olan ittihat-ı terakki ülkeyi böyle batırdı işte . Atatürk düşmanı değilim sadece abdülhamit üzerinden atatürkü savunan atatürk üzerinden abdülhamite laf atanlara karşıyım abdülhamiti anlayamadığınız çok açık

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Tabi sizin böyle düşünmeniz normal
Peki Hiç Şu Etkenleri Hesaba Kattınız Mı ?
İngilizler 1.dünya savaşından Galip Ayrıldı Bu Bir.
Yani Sadece İngiltere VS Osmanlı Gibi Bir Durumda İngilizler Tüm Osmanlı Topraklarını Ele Geçirir Osmanlı Bir Müttefik Bile Bulamazdı.
Rus Çarlığı Takviye Almak İçin Öyle Veyahut Böyle Osmanlıya Savaş İlan Ederdi
O Kadar Tarihçi , Osmanlı Öyle Veya Böyle savaşa girecekti derken 1.Dünya Savaşına Girmeyecekti Demek cahillikten başka bir şey değil
(Ayrıca Pala KV Tek Bir Karakteri Canlandırmıyor)
Daha geç girebilirdi. Şak diye Rus limanlarını bombalatmasaydı.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Cahil herif ama kızmıyorum Abdülhamitin dediği gibi GAFİLSİNİZ bilmiyorsunuz çünki
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta ne dedim ben şimdi? kızıl sultan diyorlar belki o konu hakkında tartışılır diye yazdım. bunu yazdım diye doğru mu kabul ediyorum bunu?
Ne kadar kolay kandırılabilir bir yapımız var görüyormusun araştırmadan etmeden emperyalistlerin kulaklarına soktukları bilgiyi atıyorlar ortaya.

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
İttihatçıların korkusuna halite gemileri zincirleten ve adaların kaybedilmesinin sebebi olan şahıs.Tek zaferi olan yunan savaşından da masada çıkarları savunamaması,Osmanlı vatandaşlarına 20 yıl istibdad yaşatması ve kaybettiği vatan parçalarının haddi hesabı olmaması dışında benim için normal bir padişahdır.Enver Paşam da çok yaşasın,Abdülhamid de.

robin

80+ Silver
Cahil herif ama kızmıyorum Abdülhamitin dediği gibi GAFİLSİNİZ bilmiyorsunuz çünki

Ne kadar kolay kandırılabilir bir yapımız var görüyormusun araştırmadan etmeden emperyalistlerin kulaklarına soktukları bilgiyi atıyorlar ortaya.
aga boş adam mısın nesin? ben kızıl sultan'dır mı dedim? ne boş adamlarsınız ya.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Daha geç girebilirdi. Rus limanlarını bombalatmasaydı.
Hocam Almanlar türkleri savaşa dahil etmek ve cepheyi genişletmek üzere bombaladı zırhlılara türk bayrağı çekilerek.

aga boş adam mısın nesin? ben kızıl sultan'dır mı dedim? ne boş adamlarsınız ya.
Kızıl sultan yazdın bari arkasında dur !

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O şartlarda ne yapabilirdi ki? 1500' lerde yaşamadı çünkü.

Top Bottom