Neler Yeni

Abdullah Abi 13.000 liraya 6800xt sistem toplayabilir misin ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Geçenlerde inventus rtx 3060 ti ventus modelini 8.600 yada 8.800 civarında satmıştı. Şuan farklı modelleri 9.600 TL altına bulunabiliyor.
Sabah 6.700 TL'den buldum şuan tükenmiş paylaşamıyorum. ;)

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Ona bakacak olursan hazır sistemlerde de indirim oluyor fırsatlar oluyor sen 9000 TL bir ekran kartına vereceğine 12 bin tüm sisteme ver istemediğini sat istediğini al daha mantıklı oluyor.
Senin satacağın parçalara talip çıkması zor ve rtx 3060 ti hariç o sistemi zor satabilirsiniz. 2. El piyasası çok sıkıntılı etraf 2. El donanım kaynıyor. Bu stres ile uğraşan kadar zaten daha uyguna tekli olarak alabiliyorsunuz.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Senin satacağın parçalara talip çıkması zor ve rtx 3060 ti hariç o sistemi zor satabilirsiniz. 2. El piyasası çok sıkıntılı etraf 2. El donanım kaynıyor. Bu stres ile uğraşan kadar zaten daha uyguna tekli olarak alabiliyorsunuz.
3080 ekran kartı 15.000 TL ;) Sistemli ne kadar misal? Yok dersen yurt dışı o tercih meselesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak aynen öyle 2 parça satacağım diye yaşadığım stres sıkıntı anlatılamaz.

rtxcan

80+ Bronze
Ekran kartının kendisi sadece 12.000 TL üstü ve ben hiç öyle bir sistemin satıldığına rastlamadım. Pek inandırıcı gelmiyor. 13.000 TL den bırak RX 6800XT ekran kartını RTX 3070 bir sistem bile bulamazsınız. Aşağıda paylaştığım sistem olsa 13.000 TL den hiç düşünmeden alırım. Daha bu fiyata böyle bir sistem bulamadım.

ASUS TUF RTX 3060 Tİ
İ5 11600 İŞLEMCİ
ASUS TUF B560 PLUS ANAKART
240MM BİR SIVI SOĞUTUCU KALİTELİ
2x8 Kingston - corsair 3200 -3600 mhz ram
MESH PANEL BİR KASA
+80 PLUS EN AZ 4 KORUMALI BİR PSU
500 GB İŞ GÖRÜR BİR M2 SSD
Buyur usta

Ekler

• xdd.png
    xdd.png
    86.5 KB · Hit: 38

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Hocam lütfen artık güzellik uykunuzdan uyanın.
Dolar arşa çıktı,hatta belki daha da çıkacak.Dünyada bu parçaları üreten fabrikalar pandemi nedeniyle durdu.Pandemi ne diye mi soruyorsunuz?
Salgın oldu herkes evlere kapandı.Çoğu ekonomi zor şeyler yaşadı, yaşıyor.
Miningcilere gün doğdu.Ekran kartları ile coin kazıyorlar.Bu yüzden stoklar tükendi stok sıkıntısı boy gösterdi.
Bundan bir süre önce Çip sıkıntısı da çıktı.Çiplerin kullanıldığı donanımların fiyatları arttı.
Şimdi siz gelmiş diyorsunuz ki 13K'ya 6800'lü sistem istiyorum.
Hocam üzmek istemem ama imkansız şu zamanda.

rtxcan

80+ Bronze
Kardes ben ne dedim sadece inanmayanlar için fatura resmini attım

Dolar arşa çıktı,hatta belki daha da çıkacak.Dünyada bu parçaları üreten fabrikalar pandemi nedeniyle durdu.Pandemi ne diye mi soruyorsunuz?
Miningcilere gün doğdu.Ekran kartları ile coin kazıyorlar.Bu yüzden stoklar tükendi stok sıkıntısı boy gösterdi.
Bundan bir süre önce Çip sıkıntısı da çıktı.Çiplerin kullanıldığı donanımların fiyatları arttı.
1 ay önce yapılmış bir sistem bu o zamanlar bu sorunların aynısı yasanmıyor muydu

Flamesa

80+ Silver

1 ay önce yapılmış bir sistem bu o zamanlar bu sorunların aynısı yasanmıyor muydu
Ekran kartını değiştiripmi aldınız? Bu sistemin 3070ti'lı hali zaten 14000TL'ydi, 6800XT seçip 13k'ya nasıl aldınız?

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT

Ah şu coinlerin yükselişini unutmuşum.
Ethereum'un rekoruna doğru koştuğunu ve yeni kazılabilen coinlerin yaygınlaşmasını şuan da üst seviye ekran kartlarında olan fiyat dalgalanmaların daha da arttırıyor.
Raven bu grupta en iyi örnek verilebilecek coin.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hayırlısı olsun hocam psu değiştirirseniz iyi olur. Karma düzen bir sistem olmuş ama RX 6800 XT kendisi zaten fiyata yetiyor. Mutlaka düzgün güvenilir bir psu kullanın.

rtxcan

80+ Bronze
Hayırlısı olsun hocam psu değiştirirseniz iyi olur. Karma düzen bir sistem olmuş ama RX 6800 XT kendisi zaten fiyata yetiyor. Mutlaka düzgün güvenilir bir psu kullanın.
Sagolun hocam tesekkür ederim aynısınından bir tanede kardeşime alıcam gelirse eğer ama abdullah abimizin sistemini bekliyoruz artık

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
İnanın alakası yok. İstenirse uygun fiyata şimdi de satıcılar satar herkes uyanık sanıyor kendini RX 6800 XT arkadaş 7.500 TL den KDV dahil satın almış. Şuan coinler %100 oranında kazancı artsa yinede 7.500 TL den satılan RX 6800 XT 9.000 TL den fazla olamaz. Mining için daha düşük modelleri kullanıyorlar. Mining işini bahane ederek çıktı bu fiyat politikası satıcılar dürüst güvenilir olmadığı sürece mining bitse de düzelmez. Üretim yok diye bir olay yok. Cayır cayır ekran kartları satılıyor sadece talep çok olduğu için bazı modeller bulunamıyor. RTX 3080 , RTX 3080 Ti , RTX 3090 , RX 6900 XT Stok dolu her tarafta fiyatlar fahiş ve abartı olmasa onlarda satılacak. Bakalım gidişat iyi gözükmüyor. Kısa sürede gıda da yapılan fiyat denetlemeleri gibi bir denetlemenin elektronik ürünlere de gelmesi doğru bir karar olur.

Top Bottom