Neler Yeni

Abdullah Abi 13.000 liraya 6800xt sistem toplayabilir misin ?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
3080 ekran kartı 15.000 TL ;) Sistemli ne kadar misal? Yok dersen yurt dışı o tercih meselesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak aynen öyle 2 parça satacağım diye yaşadığım stres sıkıntı anlatılamaz.
Bende konu açmıştım böyle bu kartın soğutması nasıl?

İnanın alakası yok. İstenirse uygun fiyata şimdi de satıcılar satar herkes uyanık sanıyor kendini RX 6800 XT arkadaş 7.500 TL den KDV dahil satın almış. Şuan coinler %100 oranında kazancı artsa yinede 7.500 TL den satılan RX 6800 XT 9.000 TL den fazla olamaz. Mining için daha düşük modelleri kullanıyorlar. Mining işini bahane ederek çıktı bu fiyat politikası satıcılar dürüst güvenilir olmadığı sürece mining bitse de düzelmez. Üretim yok diye bir olay yok. Cayır cayır ekran kartları satılıyor sadece talep çok olduğu için bazı modeller bulunamıyor. RTX 3080 , RTX 3080 Ti , RTX 3090 , RX 6900 XT Stok dolu her tarafta fiyatlar fahiş ve abartı olmasa onlarda satılacak. Bakalım gidişat iyi gözükmüyor. Kısa sürede gıda da yapılan fiyat denetlemeleri gibi bir denetlemenin elektronik ürünlere de gelmesi doğru bir karar olur.
Neresi ya orası RX 6800 XT 7.500₺

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bende konu açmıştım böyle bu kartın soğutması nasıl?

Neresi ya orası RX 6800 XT 7.500₺
Adamın attığı faturaya bakabilirsiniz. İstenirse satılıyor. Bende kendim hazır sistem ile beraber 8 bin küsür TL den rtx 3070 aldım.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Adamın attığı faturaya bakabilirsiniz. İstenirse satılıyor. Bende kendim hazır sistem ile beraber 8 bin küsür TL den rtx 3070 aldım.
1631915137871.png
how?

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Yazım hatası olabilir. Adam sistemi almış fatura atmış kullanıyor.
İnanın alakası yok. İstenirse uygun fiyata şimdi de satıcılar satar herkes uyanık sanıyor kendini RX 6800 XT arkadaş 7.500 TL den KDV dahil satın almış. Şuan coinler %100 oranında kazancı artsa yinede 7.500 TL den satılan RX 6800 XT 9.000 TL den fazla olamaz. Mining için daha düşük modelleri kullanıyorlar. Mining işini bahane ederek çıktı bu fiyat politikası satıcılar dürüst güvenilir olmadığı sürece mining bitse de düzelmez. Üretim yok diye bir olay yok. Cayır cayır ekran kartları satılıyor sadece talep çok olduğu için bazı modeller bulunamıyor. RTX 3080 , RTX 3080 Ti , RTX 3090 , RX 6900 XT Stok dolu her tarafta fiyatlar fahiş ve abartı olmasa onlarda satılacak. Bakalım gidişat iyi gözükmüyor. Kısa sürede gıda da yapılan fiyat denetlemeleri gibi bir denetlemenin elektronik ürünlere de gelmesi doğru bir karar olur.
Hocam kart ilk çıktığı zaman ülkede 8K'dan başlıyordu fiyatları.
O da çıktığı yılın fiyatı.O günden sonra düşmedi zaten.
Arkadaşınız Amazon japonya veya Amazon Almanya'dan aldı herhalde.
Yoksa yurt içinde bu fiyatta bulmak ancak 2. Elde mümkün olur.
Bunun yanısıra pandemi döneminde fabrikaların çoğu kapandı.
Şuan bile çip sıkıntısından dolayı bir çok sektörde parçaların ve ürünlerin fiyatları artmış vaziyette.
Zaten şuan serbest piyass olduğu için herhangi bir satıcı elindeki fiyatı istediği yerden satışa koyabilir.
Almak veya almamak tüketiciye bağlı.
Gıda daki gibi düzenlemelerden daha iyi düzenlemeler getirilmediği müddetçe bu durum devam eder.
Daha hâlâ gıdaya olan fahiş fiyatlar ve enflasyon ile mücadele edemediğimiz için yerli ürün bile ithal ürün ile yarışır oldu.
Umarım düzelir bu durum.

Top Bottom