Neler Yeni

Abdullah Abi arkandayız!

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
Hayır birde şöyle bir şey var, mesela bu sisteme b450 giriş seviye anakart olmadı diye eleştirenler oldu ve sırf bu yüzden sistemi gereksiz gördüler (Böyle bir şey oldu mu bilmiyorum sadece örnek veriyorum). Afedersin ama çok istiyorsan alırsın bilgisayarı o parçayı satarsın gidersin yenisini alırsın yada itopyadan imkan varsa farklı bir ürün seçersin bu kadar basit. Adam orada uğraşmış neredeyse özel günlerde bile yapılmayacak indirimi sırf senin için yaptırmış. Kim bilir bu indirimi yaparken neler çekti, kimlere ne diller döktü bunu bile bilmiyoruz yani. Biraz anlayış, biraz memnuniyet lazım insanlara gerçekten. Bu arada yanlış anlaşılmasın güzellikle 'Şu olsaydı daha iyi olurmuş ama sağlık olsun' gibi eleştirenlere lafım yok. Benim lafım gereksiz yere fazla yükselenlere tamamen.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ne koysun f/p ürüne x570 pro mu

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Bunu yazan kişi sayısı çok değil ki. 2 günde 1000 satmış bu sistemin fiyatına göre efsane olduğunu zaten gösteriyor. Abdullah abi çok alınıyor gibime geldi böyle şeylere

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Buraya Technopat'tan gelme sebebim da'ya yapılan hakaretlerdi. Adam o kadar topluyor en f/p kral pc. Bazıları anakarttan şikayetçi. E kardrşim yükseltme seçenekleri var oradan tek tık ile yükseltme yapabilirsin. Neymiş bu da haterlığı ? Şuana kadarki en saçma haterlık. Şimdi gelelim Technopat'a. Adamlar sırf da haterlığı yapmak için neler yapıyorlar. Neymiş da rejlam alıyor gamepower alma güvenilir al gamrpower falan diyincr linç ye...

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
MD-1 e bire sövmüşlerdi boş ver reis bilen biliyor seni

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Alıntıyı görüntüle
Abdullah abi dün böyle bir hikaye başlatmış.

Gerçekten çok fazla kıskanan var.Ben şuan bunu yazabiliyorsam abdullah abinin yaptigi sistem sayesinde.Şuan kullandığım sistem da 2.Peki neden Donanim arsivini aldim öncelikle o çok guvendiginiz yuksek takipçili kanallarin sistemlerine baktigimizda ben hep şunu farkediyorum KRONİK SIKINTILI SSD ve KÖTÜ PSU VB. kullaniyorlar ucuz olmasi için ama donanim arşivi herzaman en ucuz ve KALİTELİ sistem toplamaya çalişti.
En son çikardigi sistemdede 1300 tllik bir indirim söz konusu gerçekten bunu yapmak çok zor bir şey millet kullandığı anakarta laf etmiş kardeşim eğer beğenmediysen değiştir sanki indirimi yapmak çok kolaymış gibi kullandığı anakarta laf atıyorlar.okuduğunuz için teşekkürler.
Maalesef insanlar eleştirmeyi marifet sandıkları için çoğu kişiyi eleştiriyor eleştirilmeyen insan yok sanırım.

EMGRANDO

80+ Bronze
Her türlü haklısın reis

Pilavli Borek

80+ Bronze
Eleştiri eleştiridir. Yapacak bir şey yok. Sitem etmek çocukça olur. İnsanların ortalama fikrini merak ediyorsan anket yaparsın olur biter.
Eleştiri Var Eleştiri Var... Takipçileri Yapıcı Eleştiri Yapsa Dediğinde Haklısın Ama Sistem Çıktıktan 4 gün sonra aynen şöyle ağlamalar başladı: "hüü 400 tl zam kasa da değişti hüü" ve bundan Abdullah Abiyi Sorumlu Tuttular Bu Tarz Ağlamalar (güya eleştiriler) İnsanın Sinirini Bozar ve Yorar
Arkandayız Abdullah Abi Ne Yaparsan Yap Destekleyeceğiz

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
Maalesef bazıları nasıl eleştiri yapılır ya da hangisi eleştiridir bunu seçemiyor

Top Bottom