işte ondan bahsediyorum şuan bir kaç sistem buldum ddr5 32gb 1tb sdd 4060 ama 35k çok para yani o kadar vermek istemiyorum saçma bir sisteme çünkü paranın bir kısmını dolar olarak borç alacağım mecburNvidia serisi ekran kartı alırsan daha iyi olur
reis bizde biliyoruz ama umutsuzluk insanı her yola sokuyorCebinde 20k hazirda olsun. Sordugun soruya sistem oncesi cevap alamazsin
Neyin umutsuzlugu kardesim ?işte ondan bahsediyorum şuan bir kaç sistem buldum ddr5 32gb 1tb sdd 4060 ama 35k çok para yani o kadar vermek istemiyorum saçma bir sisteme çünkü paranın bir kısmını dolar olarak borç alacağım mecbur
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis bizde biliyoruz ama umutsuzluk insanı her yola sokuyor
Maalesef bilgi vereceğini sanmıyorum.abdullah abi eğer bunu okuyorsun lütfen yardımcı olurmusun abi bu cumartesi çıkacak sistem iş için ihtiyacımı karşılıyorsa bunun için dolar ve altın bozdurmam gerekiyor ve cumaresi bizim burda ki kuyumcular ekstra para alıyorlar ve bunları tekrar kura çevirmem için ekstra bir para daha ödemem gerekecek o yüzden az çok fiyatı hakkında bilgisi veya fikri olan varsa yardımcı olabilir mi çünkü 8 yıl sonra ilk bilgisayarımı alacağım ve çalıştığım iş inanılmaz donanım gerektiriyor parayı ise borç alıcam bir miktarını geri ödemesini dolar olarak yapmak zorunda kalıyorum
4000 serisi ve 800 stok olacağı belli o yüzden fiyat 3 aşağı 5 yukarı tahmin edilebilir ama kesin bir şey diyemeyiz.bari 4060 mı 4070 onu bileydik
Fiyat olarak saçma diyorsun hocam ama $'hali ortada buna yapacak bir şey yokişte ondan bahsediyorum şuan bir kaç sistem buldum ddr5 32gb 1tb sdd 4060 ama 35k çok para yani o kadar vermek istemiyorum saçma bir sisteme çünkü paranın bir kısmını dolar olarak borç alacağım mecbur
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis bizde biliyoruz ama umutsuzluk insanı her yola sokuyor
banka bana kredi kartı vermiyor aramız bozuk bankalar ilehocam o kadar dövizin vs. var da bi tane 30bin limitli kredi kartın yok mu en kötü bi avans hesap aç alamayacak olursan kapatırsın. dövizini niye bozuyorsun