Kendime öyle pc topluyorum ve 10 k ediyor o gelirse 7 k ya fln gelirSistemin Ekran kartının 6500xt olacağı ve anakartın pci 4.0 destekli olacağı fikri nedense aklıma geldi.
Kendime öyle pc topluyorum ve 10 k ediyor o gelirse 7 k ya fln gelirSistemin Ekran kartının 6500xt olacağı ve anakartın pci 4.0 destekli olacağı fikri nedense aklıma geldi.
10k ya topladığın sistemin 7k ya gelmesi imkansız. 1-2k indirim maksimum olur eskiden ekran kartının yarısı kadar indirim bile olabiliyordu ama şuan mümkün değilKendime öyle pc topluyorum ve 10 TL ediyor o gelirse 7 k ya fln gelir
Ben bi konu açayim tavsiye alayim en iyisi10k ya topladığın sistemin 7k ya gelmesi imkansız. 1-2k indirim maksimum olur eskiden ekran kartının yarısı kadar indirim bile olabiliyordu ama şuan mümkün değil
Mantıklı olur bir de işlemciyi amd seçtiyseniz hiç fiyat performans degil suan. Yine de ben güzel fiyatla çıkacağını düşünüyorum G4 sistemin tabii ki 6500XT tabanlı çıkarsaBen bi konu açayim tavsiye alayim en iyisi
hocam hiç inanmak istemiyorum çünki kartı uzunca bir süre deyeimledim ve tavsiye etmem ama abdullah abi beğenmiş neden anlamadım 3050 için giriş-orta sözcüğünü kullanmıştı oysaki şimdi çok daha kötü olan bu kartla orta seviye dediği sistem çıkmaz bence çünki kartın kapasitesi belli adamlar o kadar kısmışlarki karttan kartta video-encoder bile yok daha ne olsun fp bir ürün fakat orta veya giriş- orta değil asla direk giriş seviyeSistemin Ekran kartının 6500xt olacağı ve anakartın pci 4.0 destekli olacağı fikri nedense aklıma geldi.
Konu açtim tavsiyelerinizi bekliyorumMantıklı olur bir de işlemciyi amd seçtiyseniz hiç fiyat performans degil suan. Yine de ben güzel fiyatla çıkacağını düşünüyorum G4 sistemin tabii ki 6500XT tabanlı çıkarsa
Bı de stok sınırını ayarlayabilseler keşke...Önemli
Deneyimlediğin sistem sanırım PCI 4.0 desteklemiyordu doğru mu? Keşke 3050 ile bol stoklu sistem olsa ama halen adam akıllı 3050 stoğu gelmedi. Sözde NVIDIA bol stok saçacaktı piyasaya. Rusya'dan AMD ve NVIDIA'nın çekildiği söyleniyor resmiyet kazanırsa hareketlenme olabilirhocam hiç inanmak istemiyorum çünki kartı uzunca bir süre deyeimledim ve tavsiye etmem ama abdullah abi beğenmiş neden anlamadım 3050 için giriş-orta sözcüğünü kullanmıştı oysaki şimdi çok daha kötü olan bu kartla orta seviye dediği sistem çıkmaz bence çünki kartın kapasitesi belli adamlar o kadar kısmışlarki karttan kartta video-encoder bile yok daha ne olsun fp bir ürün fakat orta veya giriş- orta değil asla direk giriş seviye
Pci 4.0 da 1660 a yakın bir gücü olabilir 400 stok için mantıklı bir ürün.hocam hiç inanmak istemiyorum çünki kartı uzunca bir süre deyeimledim ve tavsiye etmem ama abdullah abi beğenmiş neden anlamadım 3050 için giriş-orta sözcüğünü kullanmıştı oysaki şimdi çok daha kötü olan bu kartla orta seviye dediği sistem çıkmaz bence çünki kartın kapasitesi belli adamlar o kadar kısmışlarki karttan kartta video-encoder bile yok daha ne olsun fp bir ürün fakat orta veya giriş- orta değil asla direk giriş seviye
net 6500xt bu arada çünkü öyle bi yorumu beğendiNeden 6500xt düşünüyorum dersek. Abdullah abi testlerin fikir oluşturacağını söyledi az çok 6600 3050 gibi kartları inceledik ama yeni sürücü ile pci 4.0 6500xt yi incelemedik.
4 GB giriş seviyesi bir kart olması imkansız , orta seviye oluyor “ G” serisi sistemlerNeden 6500xt düşünüyorum dersek. Abdullah abi testlerin fikir oluşturacağını söyledi az çok 6600 3050 gibi kartları inceledik ama yeni sürücü ile pci 4.0 6500xt yi incelemedik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pci 4.0 da 1660 a yakın bir gücü olabilir 400 stok için mantıklı bir ürün.