Neler Yeni

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Müthiş Final İndirimleri Başladı

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ertan
Vatan bugün bizi mutlu etmedi. Bosverin parayı iddaa basın kazanın , daha iyi sistem alırsınız

dhnkrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Duhan
Eşime 20499 olan sistemi telefonla arayarak 3 taksit aldım. Beyaz sistem istiyordu, ekstra beyaz bir cpu fan alırım yeterli. Hayırlısı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emirinho
Eşime 20499 olan sistemi telefonla arayarak 3 taksit aldım. Beyaz sistem istiyordu, ekstra beyaz bir cpu fan alırım yeterli. Hayırlısı olsun.
Hocam aynı şekilde aldım ben de. Bir gelişme var mı? Kargoya verildi mi? Siteden falan da takip edemiyorum çok saçmaymış bu telefonla sipariş sistemi.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hocam aynı şekilde aldım ben de. Bir gelişme var mı? Kargoya verildi mi? Siteden falan da takip edemiyorum çok saçmaymış bu telefonla sipariş sistemi.
Kargoya verilmesine daha çok vardır sipariş sırasına göre montaj ediliyor. Benim 17 kasımda aldığım sistemin daha montajına bile başlanmamış :(. Mağaza teslim aldıysanız bilemiyorum ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emirinho
Kargoya verilmesine daha çok vardır sipariş sırasına göre montaj ediliyor. Benim 17 kasımda aldığım sistemin daha montajına bile başlanmamış :(. Mağaza teslim aldıysanız bilemiyorum ama
Montajlı şekilde alınca evet çok uzun sürer kampanyalı çok fazla sistem satıldı. Az önce mesaj geldi dağıtıma çıkarmışlar benim sistemi. Tabii konum da önemli hızlı olması için şans meselesi biraz :cry:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,032
Üyeler
164,232
Son üye
d4rk163335
Top Bottom