Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
olsun dostum. bende seve seve kabul ettim.Hayır ben şakasına yazmamıştım.
olsun dostum. bende seve seve kabul ettim.Hayır ben şakasına yazmamıştım.
İstediğimiz indirimi kopartmak zor olur ama denerizBir sonraki sistemde Nvidia bencede fena olmaz
Topladığı sistemlere kimse laf edemez zaten büyük indirimde oluyor ama, amd nin driver sorunları çok var bazı kartları tdp değerleri yüksek olduğundan ısınıyor. Nvidia nında çok iyi f/p kartları var.Çünkü AMD adamdır.
Çünkü AMD bütçe dostudur.
Türkiye şartlarında çoğunluk olarak bakacaksak. Bende onun yerinde olsam AMD sistem toplardım. Bütçe uygun olması lazım öncelikle sonra da 2.bakacagım şey performans olurdu. Abdullah hacıgülün topladıgı sistemler bunları fazlasıyla karşılıyor.
Bak bu çok iyi işteİstediğimiz indirimi kopartmak zor olur ama deneriz
ben 1660S e bişi demdimki 2060 2060S e dedimHayır, çünkü örnek verecek olursak.
4000 5000 TL arası sistemlerde 1650S 1660 1660S kartları rahatlıkla kullanılabiliyor ve rakiplerinden daha iyiler.
DA sistem 2 satın aldım. Tüm parçalar kalite kokuyor ve hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum.Topladığı sistemlere kimse laf edemez zaten büyük indirimde oluyor ama, amd nin driver sorunları çok var bazı kartları tdp değerleri yüksek olduğundan ısınıyor. Nvidia nında çok iyi f/p kartları var.
İntel ne alaka?AMD daha iyi çünkü fiyat performans Intel fiyat dan çakıyor performans kötü değil ama AMD daha iyi kısacası yeni kral AMD alış
Seviliyorsun <3İstediğimiz indirimi kopartmak zor olur ama deneriz