Neler Yeni

Abdullah abi neden iPhone 12 pro'yu sattı?

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Selamlar storyde Abdullah abinin iPhone 12 pro'yu sattığını gördüm. Bende androidciyim iPhone geçmeyi düşünüyorum. Abdullah abi eğer görürsen senin gözünden eksilerini çok merak ediyorum. Ya video ya da buraya bir not düşebilirsen çok mutlu edersin.
@Abdullah Hacıgül
gerekiz pahalı

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

java

80+ Bronze
Evet en üstte bile max 3 yıl güncelleme alarak ve yavaşlatarak. 6s plus hâlâ güncelleme alıyor mis gibi de çalışıyor.

Evet ama android güncelleme alması gerekmiyor iphone lar güncelleme almayınca uygulama desteği kesiliyor.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Yıllardır iPhone kullanıyorum.

Zamanında sade arayüz için iPhone tercih edilir deniyordu, şimdi Android tarafında OneUI ve ColorOS gibi gayet sade arayüzler sunuluyor.

Ekran kalitesi için iPhone tercih edilir deniyordu, artık giriş seviye Android’lerde bile FHD+ OLED ekran sunuluyor.

Stabilite için iPhone tercih edilir deniyordu, Samsung ve OnePlus gibi markalar o olayı büyük oranda halletti.

Hız için iPhone tercih edilir deniyordu, Snapdragon’un atılım yapmasıyla artık Android’ler de iPhone’ların işlemci gücüne kafa tutar hale geldi.

Apple’ın avantajlı olduğu birkaç madde kaldı: Instagram optimizasyonu, en az 5 yıl güncelleme desteği, hava atmayı sevenler için toplumda hâlâ geçerli olan “Apple abi yaa” algısı.

Son söz: Parası olan alsın keyfini sürsün. Başkasının harcamasına yorum yapma hakkınız yok. Sizin israf olarak yorumladığınız para onun için çerez parası olabilir.

Parası olmayanın ise kendini kasmasına hiç gerek yok, alsın orta seviye bir Android, hemen hemen her işini rahatlıkla görür.
Sonunda aradiğım yorum 👏 bütçen olmaz veya telefona 6 7 k vermek istemezsin anlarım fakat 2 3 bin tllik android kullanıp apple a boş yere sallamaları cok sacma geliyor cidden gülüyorum. Ilerde apple alirlarsada android çöpmüs abi derler.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Note 10 fiyata kacirilmaz yeni gordum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2