Neler Yeni

Abdullah abi neden iPhone 12 pro'yu sattı?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,588
İsim
Mert Metshi
Silindi

Son düzenleme:

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 iq sun bu arada
https://shiftdelete.net/xiaomi-ceo-iphone-kullandigi-ortaya-cikti olur gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone ile xiaomi rakip bile değil ki karşılaştırmaya gerek yok samsung tek rakibidir bana göre

zaten xiaomi kurucusu steve jobs'u seven biri o yüzden ilham alıyor ve zaten bu yüzden tasarımları çok benzer

adamların bile asıl amacı iphone'u geçmek değil zaten güzel kalitedeki performanstaki telefonları ucuza vermek ki çok başarılı bir şirket xiaomi zaten

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Uygunsuz dil

iphone ile xiaomi rakip bile değil ki karşılaştırmaya gerek yok samsung tek rakibidir bana göre

zaten xiaomi kurucusu steve jobs'u seven biri o yüzden ilham alıyor ve zaten bu yüzden tasarımları çok benzer

adamların bile asıl amacı iphone'u geçmek değil zaten güzel kalitedeki performanstaki telefonları ucuza vermek ki çok başarılı bir şirket xiaomi zaten
benim sana anlattığım şey o değildi
3 iq de değilsin -5 fln heralde

HoYeon Jung

80+ Gold
Gereksiz pahalı. İphone 12'yi falan da anlarımda, yukarısı gereksiz bence. 11 serisi içinde böyle düşünüyorum.
Bence Abdullah abi çok iyi bir seçim yapmış Mini modeline geçerek.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Dostum kimse xiaomi övmedi . Xiaomi ceoları iphpne kullanmıyor da demedi
Apple kaliteli fakat ülkemizde pahalı dendi.
Kimse apple'a da sallamadı. Sen durduk yere xiaomiye sallayıp kızgın gülme falan atmaya başladın.
Sanki kimse applenin güzel telefon yaptığını bilmiyormuşta tek sen biliyormuşsun gibi konuşmana gerek yok .
Sen burada apple överken adamlar saniyede hücre sayın kadar para kazanıyor

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Selamlar storyde Abdullah abinin iPhone 12 pro'yu sattığını gördüm. Bende androidciyim iPhone geçmeyi düşünüyorum. Abdullah abi eğer görürsen senin gözünden eksilerini çok merak ediyorum. Ya video ya da buraya bir not düşebilirsen çok mutlu edersin.
@Abdullah Hacıgül
Nereden dedi sattığı nı yani istagramda söylememiş

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum kimse xiaomi övmedi . Xiaomi ceoları iphpne kullanmıyor da demedi
Apple kaliteli fakat ülkemizde pahalı dendi.
Kimse apple'a da sallamadı. Sen durduk yere xiaomiye sallayıp kızgın gülme falan atmaya başladın.
Sanki kimse applenin güzel telefon yaptığını bilmiyormuşta tek sen biliyormuşsun gibi konuşmana gerek yok .
Sen burada apple överken adamlar saniyede hücre sayın kadar para kazanıyor
zaten ben de demiştim ülkemizde pahalı diye bide xiaomi ye tam olarak sallamadım ben orda :D siz yanlış anlayınca da uzatmak istediğim için attım o link i alakasız yani her şeyi çok takmana gerek yok xiaomi babanın şirketi mi sallasam ne olur

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim