Neler Yeni

Abdullah abi neden iPhone 12 pro'yu sattı?

şahin doğan

80+ Platinum
lcd olduğu sürece hiçbirşey olmaz. Siyahları düzgün göremezsin ama mesela oledde siyah yerlerin pikseli çalışmağından daha iyi siyahlar renkler oluyor.
dk 3.35 den sonra izle lütfen

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
S21 ultra 21:9 ama yine tam uyumlu olamıyor. İnstagram bir çözüm bulmalı

Yıllardır iPhone kullanıyorum.

Zamanında sade arayüz için iPhone tercih edilir deniyordu, şimdi Android tarafında OneUI ve ColorOS gibi gayet sade arayüzler sunuluyor.

Ekran kalitesi için iPhone tercih edilir deniyordu, artık giriş seviye Android’lerde bile FHD+ OLED ekran sunuluyor.

Stabilite için iPhone tercih edilir deniyordu, Samsung ve OnePlus gibi markalar o olayı büyük oranda halletti.

Hız için iPhone tercih edilir deniyordu, Snapdragon’un atılım yapmasıyla artık Android’ler de iPhone’ların işlemci gücüne kafa tutar hale geldi.

Apple’ın avantajlı olduğu birkaç madde kaldı: Instagram optimizasyonu, en az 5 yıl güncelleme desteği, hava atmayı sevenler için toplumda hâlâ geçerli olan “Apple abi yaa” algısı.

Son söz: Parası olan alsın keyfini sürsün. Başkasının harcamasına yorum yapma hakkınız yok. Sizin israf olarak yorumladığınız para onun için çerez parası olabilir.

Parası olmayanın ise kendini kasmasına hiç gerek yok, alsın orta seviye bir Android, hemen hemen her işini rahatlıkla görür.
çok çok haklı bir yorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kimse burada xiaomi övmedi siz neden onlara sallama gereği duydunuz ki ?
çünkü applefanboy xd o.O2

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Apple'ın özellikleri Android'den kat kat daha işe yarar.
Hayır, Android cihazda yaptığın bir çok şeyi iOS kullanarak yapamazsın. Apple kendi servislerine bağlısındır, bunların dışına çıkmaya çalıştığında Apple önüne hep bir engel koyar. Apple daha uzun ömürlü telefonlar üretir ve uygulamalarda hataların düzeltilmesi çok daha kolaydır çünkü belli başlı cihazlar vardır. Özellik olarak Apple daha düşük kalıyor. (Ayrıca hangi Android cihaz ile karşılaştırdığına da bağlı.)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çünkü applefanboy xd o.O2
Hayır yani burada tartışanlar kameranın megapikselden ibaret olmadığını biliyordur diye umuyorum.
Zaten giriş seviyesi apple ile giriş seviyesi xiaomi karşılaştırılamaz. Birde takıldığım nokta ipadler stabil çalışabilir fakat gene kimse apple stabil çalışmıyor demedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
Note 9 pro' dan İphone 7 geçmen hayatının hatası olur. İphone 8' i bilemeyeceğim. 8' in donanımı iyi lakin çok bir fark yok üstüne bataryası ve ekranı pek iyi değil. Teoride ekranı HD+, FHD/FHD+ bile değil.
Kardeşim alacaksan sıfır iPhone 11 den aşşagisina para verilmez ama 2. Elden uygun fiyata yakalarsan 8 plus tan aşşağısi da alınmaz ama android özgürlüktür bence ben de Android kullanıyorum memnunum

Top Bottom