Abdullah abi yeni pcyi ne zaman çıkarıcak .

bircany

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
4500
Abdullah abi yeni pc yi ne zaman cıkarır suan hazırda 4500 kadar bı param var bekleyeyim mi yoksa gamıng gen tr de guzel bır bılgısayar buldum onumu alayım veya önerdiginiz bi sistem var mı .

Abdullah abi yeni pc yi ne zaman cıkarır suan hazırda 4500 kadar bı param var bekleyeyim mi yoksa gamıng gen tr de guzel bır bılgısayar buldum onumu alayım veya önerdiginiz bi sistem var mı .
bekle adamın en son çıkardığı pcyi görmedin mi?

şu aralar çooook zor ekran kartı YOK piyasadsa

bekle adamın en son çıkardığı pcyi görmedin mi?
e gördüm ama bazı insanlar aç gozlu oldugu ıcın bılgısayarı olmasına ragmen alıp karaborsa felan satıyolar . veya 2 tane birden alıyolar türk milleti ne de olsa ... maalesef bu durumdan dolayı stok kalmadı ve bende alamadım.

e gördüm ama bazı insanlar aç gozlu oldugu ıcın bılgısayarı olmasına ragmen alıp karaborsa felan satıyolar . veya 2 tane birden alıyolar türk milleti ne de olsa ... maalesef bu durumdan dolayı stok kalmadı ve bende alamadım.
YENİSİNİ BEKLE

İnsta hikayesinde eliyle 2 işareti yapıyor ve iki parmak arasinda hazirladigi videonun görüntüsü var. Cumartesi günü sistem benim görüşüm yayinlanir

Kanka seçim senin sonra bazı arkadaşlar geliyor o kadar paramı beklettim stok kalmadı alamadım ve sistemlerin fiyatları yükseldi diyip Abdullah abiye kızıyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,780
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri