Neler Yeni

Abdullah Abiden AL-SATÇILARA Müdehale

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zechion

80+ Silver
Bakın ne güzel yazmışsınız 2.el pazarında diye. Aldın kullanmadan satınca,o ürün 2.el mi oluyor?
2. el pazarından kastım, 2. el ürün satma siteleriydi hocam. Genel olarak 2. el satıldığı için 2. el pazarı olarak bahsettim. Örn ; Letgo, Dolap, Sahibinden.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
cok garip bir çözüm. adam aldı, kullanmak istemedi vazgecti, baktı piyasasına 5 lira. yazdı 5 lira. sonra adamın karşısına gelip bu işin ticaretini yapıyorsun ver bana bilmem kaç bin lira vergi cart curt hangi hakla diyorsun. ben de cıkan sistemleri sık sık alıp kendi sistemimi yeniliyorum diğerini satıyorum. mesela 3060ti sistem alınca kendi 3060ımla degistiriyorum, ramlerimi rgb yapıyorum vs. sonra piyasası neyse koyuyorum. bazen para lazım oluyo her seyi satıp sistem bekliyorum. böyle döndürüyorum kendi setupımı.

Aaahmt

80+ Silver
Ampul usta ampul anladınmı
Hocam kaçırdığınız nokta şu Abdullah abinin çıkardığı sistemler belli başlı insanlar için sistemin o insanlara ulaşmasını beklerken al-satçılar sistemi alıp 500 lira 1000 lira kar koyup alamayan kardeşlerimiz için aldık satıyoruz diyip bence haksız para kazanmaları ve bu durum Abdulalh abininde canını sıkınca çözümü vergi işlerinde buldu tahminimce asıl nokta vergi değil bence haksız kazanç elde eden insanları mağdur eden al-satçılara darbe vurmak
burada @Abdullah Hacıgül abiyede söz düşüyor benim açıklamamı pek kale alma

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Cenk
adam ne yapsa haklı bence hiç birimize söz düşmez adam sistem yapmak için o kadar uğraşıyor daha sistem teslim edilmeden ilana koydular. Ben olsam benim de zoruma giderdi firma iyi veya kötü bu fiyata verebilmek için uğraşmış sonuçta

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
adamın kitlesi 1 milyondan fazla desem foruma özel çıksın çok kişi mahrum kalır sistemden
Bilmiyorum ama buna bir çare yok gibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
Oğuz
Önleyemezsiniz bunu. İnternetten bir ürün al, 1 gün sonra ikinci ele koyamıyor musun yani ? Birincisi o ürün artık kişiye ait bir şey ve anında ikinci el olur. Oraya istediği kadar sıfır yazsın, değiştirip yeni gibi vs. ibare de koyabilir ama farketmez, sonuçta sen şirket değilsin. Bunun denetlemesini de yapmazlar, kimse de uğraşmaz ki böyle yasal olmayan bir durum da yok.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
adam ne yapsa haklı bence hiç birimize söz düşmez adam sistem yapmak için o kadar uğraşıyor daha sistem teslim edilmeden ilana koydular. Ben olsam benim de zoruma giderdi firma iyi veya kötü bu fiyata verebilmek için uğraşmış sonuçta
evet daha gelmeden ilan koyulması kazanc saglamak icin aldığını gösteriyor ama isteyen onu da yapar ki kampanyalı uygun fiyatlı ürün. parası olan neden kacırmak istesin. aldıktan sonrası da kendi tercihine kalmış.

Hocam kaçırdığınız nokta şu Abdullah abinin çıkardığı sistemler belli başlı insanlar için sistemin o insanlara ulaşmasını beklerken al-satçılar sistemi alıp 500 lira 1000 lira kar koyup alamayan kardeşlerimiz için aldık satıyoruz diyip bence haksız para kazanmaları ve bu durum Abdulalh abininde canını sıkınca çözümü vergi işlerinde buldu tahminimce asıl nokta vergi değil bence haksız kazanç elde eden insanları mağdur eden al-satçılara darbe vurmak
burada @Abdullah Hacıgül abiyede söz düşüyor benim açıklamamı pek kale alma
usta bak o sistemi yapar ben giderim gençer den alrıım gerisi onu bağlamaz sanki ben gidip ondan aldım sistemi bide birşeyler sallıyor yani boş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom