- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,577
2000 3500 tl falan olur benceVAR O KADAR ACİLAN KONUYA BAKMAYİP GELİP YEBİ KONU ACARSAN VAR
Abicim ne sakin bir bak kaç tane konu açılmışbu kadar rage e gerwk yok sakin![]()
eğer bu konuyu görmek istemiyorsan tıklama bu kadar rage geçirmeye gerek yok forumun yöneticileri bütün konuları ana bir konu da toplar ise orası kullanılırVAR O KADAR ACİLAN KONUYA BAKMAYİP GELİP YEBİ KONU ACARSAN VAR
Yanında "Neler Yeni" var.@Mehmet Yılmaz abi nolur bi el atın forumdan soğudum şu bildirim çanının yanındaki büyüteç işaretini kullanmalarını söyleyin noluuuuur![]()
Abicim ne sakin bir bak kaç tane konu açılmış![]()
cevap verme olsun bitsinVAR O KADAR ACİLAN KONUYA BAKMAYİP GELİP YEBİ KONU ACARSAN VAR
Aynen o da var mesela buda bir seçenek.Yanında "Neler Yeni" var.![]()
eğer bu konuyu görmek istemiyorsan tıklama bu kadar rage geçirmeye gerek yok forumun yöneticileri bütün konuları ana bir konu da toplar ise orası kullanılır
teşekkür ederim arkadaşlardostum 2 tarih kaldi , 29 mayiz ve 5 haziran diye hatirliyorum
Zekana kurban senin.cevap verme olsun bitsin![]()
Aslında hiç aratmasına gerek yok. Anasayfa da rastgele bir konuya bassa zaten %95 bu konu çıkar .dAynen o da var mesela buda bir seçenek.