Gif Man
80+ Gold
Hocam Bütçemiz Yok Ama Merakla Bekliyoruzsistem mi çıkartıyorum iyimiş
Hocam Bütçemiz Yok Ama Merakla Bekliyoruzsistem mi çıkartıyorum iyimiş
baksana adamın bile haberi yok sistemden sallıyolar müdür yasistem mi çıkartıyorum iyimiş
neyı sallıcak kardes adam yetıstırememıs aksılık falan cıkmıstır bugun 18.00 da dıye storyı atmıs ne tantana yapıyonkıbaksana adamın bile haberi yok sistemden sallıyolar müdür ya
hangi akşam olduğunu dememişAbi akşam 18.00 demedin mi
konuşma lan adam kendisi demiş ne sistemi diyeneyı sallıcak kardes adam yetıstırememıs aksılık falan cıkmıstır bugun 18.00 da dıye storyı atmıs ne tantana yapıyonkı
kardeşım kafanı kullansan ıyı olurhangi akşam olduğunu dememiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
konuşma lan adam kendisi demiş ne sistemi diye
beyın yok yemınle sendehangi akşam olduğunu dememiş
konuşma lan adam kendisi demiş ne sistemi diye
lan adam yazmış bu konuya sistemmi çıkarıyorum iyimiş diye adamı yalanlamıyom dediğini söylüyom sen birAZ bence kafanı kullan çok yorma ama yakarsın devreyikardeşım kafanı kullansan ıyı olur
dun story atmıs adam yarın 18.00da dıye hangı aksamımı var guldurme benı
sende varsa kullan tabi varsabeyın yok yemınle sende
guzel kardesım sen en ıyısı gıt kumda oynalan adam yazmış bu konuya sistemmi çıkarıyorum iyimiş diye adamı yalanlamıyom dediğini söylüyom sen birAZ bence kafanı kullan çok yorma ama yakarsın devreyi
sende varsa kullan tabi varsa
kumda oynuyom ztn davetlisin gel reddedersen kalbimi kırarsın amaa lütfen gellguzel kardesım sen en ıyısı gıt kumda oyna
uslubunuda duzelt bence
Adama beyin yok sende diyip üslubunu bozan sensin. Bence konuyu kapatın ve uzatmayınguzel kardesım sen en ıyısı gıt kumda oyna
uslubunuda duzelt bence
o kadar kafa olsa keşkeAdama beyin yok sende diyip üslubunu bozan sensin. Bence konuyu kapatın ve uzatmayın
hepsi onun suçu ben senin yazdığına göre dedim müdürdövüşmen guzum
14 15 k fiyat sistem çıkart be kraldövüşmen guzum
kumda oynuyom ztn davetlisin gel reddedersen kalbimi kırarsın amaa lütfen gell
Adama beyin yok sende diyip üslubunu bozan sensin. Bence konuyu kapatın ve uzatmayın
yalanmı pekı adam dun stroyı atmıs yarın 18.00da dıye buda gelmıs hangı aksam oldugunu soylememıs dıyoıro kadar kafa olsa keşke
hepsi onun suçu ben senin yazdığına göre dedim müdür