Abdullah abinin dediği şov yapan YouTuber kim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,956
Story atmıştı. Bisküvi ve su vermiş. Bu kim? Link var mı?

Bisküvi ve su vermesi niye şov oluyor storye bakmadım da ? Edit: izledim çok üzücü

Son düzenleme:
Rez +1

İzle anlarsın.
şimdi izledim sonuna kadar haklı deprem olduğu andan beri herkes kendi kafanıza göre erzak göndermeyin işi bilmeden yardım edeyim diye gitmeyin diye heryerde söylüyoruz ama adam halen anlamıyor yok gideyim yok şöyle yok böyle ekiplere engel olmaktan başka bir şey yapmıyorlar

şimdi izledim sonuna kadar haklı deprem olduğu andan beri herkes kendi kafanıza göre erzak göndermeyin işi bilmeden yardım edeyim diye gitmeyin diye heryerde söylüyoruz ama adam halen anlamıyor yok gideyim yok şöyle yok böyle ekiplere engel olmaktan başka bir şey yapmıyorlar
YouTuber ı biliyor musun

Kesinlikle. Herkes kafasına göre iş yaparsa durum hiç iyiye gitmez ve gitmiyor da.

bölgede youtuber olarak bulunan tek kişi deli mi ne sanırım ? (bildiğim kadarıyla) o da arkadaşının annesini kurtarmaya gitmişti. onun dışında başka youtuber yok diye biliyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri