Abdullah Abinin paylaştığı sistemi aldım

Fiyatı çok makul. Dediği gibi tek tek almaya kalksan 65-67k civarında tutuyo. Hazır toplanmış sistem hemde 10 lira daha ucuz. İyi günlerde kullanın

Bende aynı sistemi 59a 9 taksit aldım taksit seçeneği ve parçaların tek tek 64k civarı olması yüzünden ben 59a aldığım için bile çok mutluyum

bende 59binden alabildim bu sistemle uyumlu güzel bir monitör önerisi olan var mı?

Bende aynı sistemi 59a 9 taksit aldım taksit seçeneği ve parçaların tek tek 64k civarı olması yüzünden ben 59a aldığım için bile çok mutluyum
çok teşekkür ederim. Parçaların markalarını ve performanslarını vs. bilmiyorum ama Abdullah abiye güvenim tam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende 59binden alabildim bu sistemle uyumlu güzel bir monitör önerisi olan var mı?
Darboğaz olmaması için 2k monitör almamız gerekiyor mu?

çok teşekkür ederim. Parçaların markalarını ve performanslarını vs. bilmiyorum ama Abdullah abiye güvenim tam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Darboğaz olmaması için 2k monitör almamız gerekiyor mu?
Bende 5060ti lisini aldım, hepsiburadada açıklamalar kısmında markaları yazıyor ben 64 65 leri göremedşm fşyatda ama yine uygundu evet

hepsiburada üzerinden yine taksitle alacağım ama bu ürünü göremedim ya
direk dedim diye almayın hocam. Araştırın. Almaya karar verirseniz de itopyadan alın

• Beğen
Reaksiyonlar: scbz
Bir önceki kasım indirimlerinde alamadım çok fazla ürün almıştım bu sefer alacaktım ama beklentilerimi karşılamadı, bir önceki indirimlerinde bir çok sistemlerde indirim vardı ve sadece 3 sistem olması saçma geldi ben 7800x3d işlemcili sistem bekledim olmadı, sağlık olsun.

Bende 5060ti lisini aldım, hepsiburadada açıklamalar kısmında markaları yazıyor ben 64 65 leri göremedşm fşyatda ama yine uygundu evet
5070 li seri o kadar para ediyo sanırım 5060ti için aynı şey söylenmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,197
Üyeler
186,032
Son üye
Platoxin
Geri