🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
o konuda bir şey diyemem çoğu kişi wd yi öneriyorAkşam
peki ya wd’de böyle bişey olmayacağına emin misin
o konuda bir şey diyemem çoğu kişi wd yi öneriyorAkşam
peki ya wd’de böyle bişey olmayacağına emin misin
1 yıla yakın süre bilgisayarcıda staj yaptım. Gelen bozuk HDD'lerin %90'ı WD markaydı, WD iyi marka olmasına rağmen bu kadar sorunlu HDD'leri olduğunu bilmiyordum.o konuda bir şey diyemem çoğu kişi wd yi öneriyor
Seagate'e iyi değil demen.@emirhancyhn @01adanalı komik olan nedir beyler
Seagate yeter dimi sorun olma ihtimali var mıdır?1 yıla yakın süre bilgisayarcıda staj yaptım. Gelen bozuk HDD'lerin %90'ı WD markaydı, WD iyi marka olmasına rağmen bu kadar sorunlu HDD'leri olduğunu bilmiyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seagate'e iyi değil demen.
seagate barracu için söyledim1 yıla yakın süre bilgisayarcıda staj yaptım. Gelen bozuk HDD'lerin %90'ı WD markaydı, WD iyi marka olmasına rağmen bu kadar sorunlu HDD'leri olduğunu bilmiyordum.
Seagate Barracuda'da gayet iyi bir HDD. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben WD'ye kötü demiyorum, şu ana kadar elime gelen bozuk HDD'lerin %90'ının WD oluğunu söylüyorum.seagate barracu için söyledim
Şuan elimde dün itibariyle 7 yaşına gelmiş 1tb wd harddisk var ama içinde virüs olabilir napmalıyım?1 yıla yakın süre bilgisayarcıda staj yaptım. Gelen bozuk HDD'lerin %90'ı WD markaydı, WD iyi marka olmasına rağmen bu kadar sorunlu HDD'leri olduğunu bilmiyordum.
HDD'yi Kaspersky ile tarat, virüs varsa ortaya çıkacaktır. Bu arada neden HDD alıyorsun ki? O vereceğin parayı 1TB'lık bir SSD'ye verebilirsin. Bu zamanda artık HDD'nin alınabileceğini düşünmüyorum.Şuan elimde dün itibariyle 7 yaşına gelmiş 1tb wd harddisk var ama içinde virüs olabilir napmalıyım?
barracuda lar iyi değil ya beni kanser etti tıkırtı sesi veri okuma, yazma ve erişme sırasında çıkan bir okuma kafa sesidir. Aslında o ses okuma kafasındaki bobin yatağından gelir. Harddisk de böyle sorun vardı bu ses arada yapıyordu hard diski yüz de yüz kullanıyordu ve pc donuyor duSeagate Barracuda'da gayet iyi bir HDD. Bu arada yanlış anlaşılmasın ben WD'ye kötü demiyorum, şu ana kadar elime gelen bozuk HDD'lerin %90'ının WD oluğunu söylüyorum.
Genel olarak HDD'lerin böyle sorunları var. Yıl 2021, SSD varken HDD neden alıyor arkadaş anlamadım. 2TB'lık HDD yerine 1TB'lık SSD çok daha verimli olur.barracuda lar iyi değil ya beni kanser etti tıkırtı sesi veri okuma, yazma ve erişme sırasında çıkan bir okuma kafa sesidir. Aslında o ses okuma kafasındaki bobin yatağından gelir. Harddisk de böyle sorun vardı bu ses arada yapıyordu hard diski yüz de yüz kullanıyordu ve pc donuyor du
itopyada 1tb 899tllik xpg’nin ssdsi vardı aslındaHDD'yi Kaspersky ile tarat, virüs varsa ortaya çıkacaktır. Bu arada neden HDD alıyorsun ki? O vereceğin parayı 1TB'lık bir SSD'ye verebilirsin. Bu zamanda artık HDD'nin alınabileceğini düşünmüyorum.
sx8100 1tb nasıldır peki?itopyada 1tb 899tllik xpg’nin ssdsi vardı aslında
ya da 400tl verip samsung 980 1tb mı alayımitopyada 1tb 899tllik xpg’nin ssdsi vardı aslında
sx8100 1tb nasıldır peki?
Anakart'da 1 adet M2 slotu var bu yüzden sistemle birlikte gelen M2 SSD dışında M2 SSD takamazsın. Onun yerine Sata SSD alman lazım.itopyada 1tb 899tllik xpg’nin ssdsi vardı aslında
sx8100 1tb nasıldır peki?
ya da 400tl verip samsung 980 1tb mı alayım