akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
bir dahaki video geldiğinde sistem gelecek
Bencede"BENCE bidahaki video
Ya gerçekten arkadaşın dediği gibi 10 dk sonra çıksaydı? sakin olun biraz ne bu şiddet bu celal.
Dostum ben daha önce den sizce gelirmi vs konu açıyordum ve her konuma sürekli aynı 3 4 kişi cevap veriyordu ben başkalarının da fikrini almak istiyordum ve sen eğer ki böyle bir konuya fikrini yazdıysan birdaha gelmek zorunda değilsin ikide birde gelip yazmak zorundada değilsin ben seni harleyi felan çağırmıyorum ben fikir alışverişinde bulunuyorum yeter,daha forum nedir bilmiyormusunuz forumda sürekli pc sorunları felanmı çözülüyorSürekli konu açıyorsun toxicleşiyorsun bir kez konu açarsın cevap gelir devam edersin sürekli aynı konuyu açmanın toxiclikten başka bir açıklaması yok adam işlerini halletiğinde çıkaracak zaten sabır et ve bekle.
Nereden bileyim? Ben Abdullah Abinin ajanı mıyım? Saçma sapan konu açıyorsun, tahminimi söyleyince laf ediyorsun.Yarım saat lafın gelişi bende biliyorum yarım saat olmadığını. Ben tam tarih istemedim ne zaman çıkar dedim danışmak için, tahminin 10 değilmi saçmalık, eğer düzgün Bir şekilde cevap vermeyeceksen yazma bu kadar basit ergen gibi davranıyorsun
Hadi canım, gerçekten mi?bir dahaki video geldiğinde sistem gelecek
Ortalama 1 ay sonra çıkabilirAbdullah abi Sistem yakında dedi ama sizce yakın dediği ne zaman
Var. Konuyu raporlayacaksanKonuyu ya da kişi yorumunu şikayet et diye bir bölüm yok mu burada?
Konu değil, yorum veya hitapVar. Konuyu raporlayacaksan