Neler Yeni

Abdullah abinin yeni pc ne zaman gelecek

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sadece Abdullah Hacıgül'ün bildiği bir şeyi bizim bileceğimizi düşünüyorsun sonra ciddi cevap bekliyorsun. Müneccim değil kimse.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yarım saat lafın gelişi bende biliyorum yarım saat olmadığını. Ben tam tarih istemedim ne zaman çıkar dedim danışmak için, tahminin 10 değilmi saçmalık, eğer düzgün Bir şekilde cevap vermeyeceksen yazma bu kadar basit ergen gibi davranıyorsun
Ne zaman çıkar = Tarih istemek.

HAYBS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Habib Atilla
Sadece Abdullah Hacıgül'ün bildiği bir şeyi bizim bileceğimizi düşünüyorsun sonra ciddi cevap bekliyorsun. Müneccim değil kimse.
Dostum ben danışmak istedim kimseden tam tarih bekleyemem zaten bi akıllı siz değilsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman çıkar = Tarih istemek.
= Danışmak, yakın bir zamanda mı atar yoksa uzun bir süredemi atar diye insanlarla danışmak için açtımdeğilmi kardeşim konuyu, demekki bir sorunumuz var o yüzden insanlara danışıyorum değilmi güzel kardeşim eğer boş yapacaksan boş yere hiç yazma bekle sana danışmanın ne anlama geldiğini de atayım istersen.Bir iş, bir konuyla ilgili olarak yol göstericilik istemek, akıl sormak . tamamdır inşallah

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostum ben danışmak istedim kimseden tam tarih bekleyemem zaten bi akıllı siz değilsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

= Danışmak, yakın bir zamanda mı atar yoksa uzun bir süredemi atar diye insanlarla danışmak için açtımdeğilmi kardeşim konuyu, demekki bir sorunumuz var o yüzden insanlara danışıyorum değilmi güzel kardeşim eğer boş yapacaksan boş yere hiç yazma bekle sana danışmanın ne anlama geldiğini de atayım istersen.Bir iş, bir konuyla ilgili olarak yol göstericilik istemek, akıl sormak . tamamdır inşallah
Abdullah abi Sistem yakında dedi ama sizce yakın dediği ne zaman
Konuda sorduğun soru = yakın dediği ne zaman. Bu danışmak olmuyor kardeşim direk sormak oluyor. Eğer deseydin ki "sizce tahmini ne kadar sürede belli olur, bu konu hakkında danışmak isterim aşağı yukarı ne zaman belli olur" gibi bir cümle kurmuş olsaydın bu danışmak olurdu. Sen direk zaman istemişsin. İnsanların seni yanlış anlamasına şaşırmaman lazım. Daha açıklayıcı olsaydın doğru anlayacaklardı seni.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kâhin olmadığımız için bilemeyiz, değil mi?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Şimdi öncelikle merhabalar. Eylülün başında yine aynı konuyu açmışsın , aynı konuyu açmak yerine yükseltebilirsin.
Abdullah abi sistemlerden önce ipucu veriyor. Instagram'da takip edin onu.

Top Bottom