Neler Yeni

Abdullah Beyden Yüksek Sistem Toplama Önerisi

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
Arkadaşlar Selam.

Forum da benim gibi kişiler, @Abdullah Hacıgül 'den yüksek sistem toplama bekliyor. Şöyle 10-15K arasın da yüksek bütçeli bir sistem toplayabilir mi acaba. Stoklu olsa 50 veya 100 adet gibi yada daha düşük. Çok iyi olur forum da 10K veya üstü sistem arayan arkadaşlar da var. Toplayabilirsen çok iyi olur.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Arkadaşlar Selam.

Forum da benim gibi kişiler, @Abdullah Hacıgül 'den yüksek sistem toplama bekliyor. Şöyle 10-15K arasın da yüksek bütçeli bir sistem toplayabilir mi acaba. Stoklu olsa 50 veya 100 adet gibi yada daha düşük. Çok iyi olur forum da 10K veya üstü sistem arayan arkadaşlar da var. Toplayabilirsen çok iyi olur.
O bütçede sistem çok satılmayacağı için yapılacağını sanmıyorum. Yapılsa bile bence piyasadaki sistemlere oranla çok fazla indirim olmaz çok satılmayacağı için.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O bütçede sistem çok satılmayacağı için yapılacağını sanmıyorum. Yapılsa bile bence piyasadaki sistemlere oranla çok fazla indirim olmaz çok satılmayacağı için.
Zaten stoklu öyle DA2 gibi bi patlama olmaz ama hiç değilse bile forumda 20 30 kişi çıkar. 50 adet stoklu yapsa güzel olur.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Arkadaşlar Selam.

10 15 k lık sistem aldığında seni her türlü tatmin edicektir abdullah abi düşük ve orta segmentteki kişiler için topluyor paraları kısıtlı olduğu için sen 10 15 k ya 2080 li sistem çok rahat bulursun o yüzden abdullah abinin böyle bir şey yapıcağını sanmıyorum

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Umarım çıkar.
Ama 15.000'e kampanyalı vb. DA-Sistem çıkacağını düşünmüyorum.
O bütçeye uygun sistemi forumdakiler ile birlikte toplayabilirsiniz.

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Bu konu tüm Donanım Arşivini alarma geçirdi siz istediniz diye yapacaklarmış.(!)

KaanErcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Erçakmakçı
Hocam yüksek bütçe sistem kolay bence ucuza sistem olmalı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Zaten stoklu öyle DA2 gibi bi patlama olmaz ama hiç değilse bile forumda 20 30 kişi çıkar. 50 adet stoklu yapsa güzel olur.
50 adet için kimse indirim yapmaz.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 15 k lık sistem aldığında seni her türlü tatmin edicektir abdullah abi düşük ve orta segmentteki kişiler için topluyor paraları kısıtlı olduğu için sen 10 15 k ya 2080 li sistem çok rahat bulursun o yüzden abdullah abinin böyle bir şey yapıcağını sanmıyorum
15K ya sistem topladığında sistem adam akıllı olmuyor ki. Ya anakartta. Kısıyordun yada başka birşeyden. Ama Abdullah Beyden biz öyle ahım şahım bi indirim beklemiyoruz. 15K ya 2080Ti bi sistem olsa çok iyi olur. Yada 16K felan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım çıkar.
Ama 15.000'e kampanyalı vb. DA-Sistem çıkacağını düşünmüyorum.
O bütçeye uygun sistemi forumdakiler ile birlikte toplayabilirsiniz.
İnşallah. Öyle de çoğu parça da kısmanız gerekiyor. Ama Abdullah bey şöyle 2080Tİ bi sistem yapsa 50 adet felan çok iyi olur. Çoğu sitede o fiyatlara var ama ya işlemci düşük oluyor ya anakart düşük oluyor. Tam ortası yok.

Hocam yüksek bütçe sistem kolay bence ucuza sistem olmalı
Hocam ucuza adam yapıyor zaten elinden geleni yaptıkça da yok satıyor. Ama herkesin maddi durumu bir değil. Benim gibi 15K ya sistem alacak arkadaşlar da var. Mesela ekran kartı tamam diyorsun bu sefer anakart düşük kalıyor. Anakart tamam diyorsun işlemci düşük oluyor.

50 adet için kimse indirim yapmaz.
50 adet dediğin. 15K dan 750.000 TL yapar buda çok ciddi bir rakamdır. Ve emin ol Abdullah bey isterse yapar. Şöyle 15K ya güzel bir sistem gelse çoğu kişi alır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
15K ya sistem topladığında sistem adam akıllı olmuyor ki. Ya anakartta. Kısıyordun yada başka birşeyden. Ama Abdullah Beyden biz öyle ahım şahım bi indirim beklemiyoruz. 15K ya 2080Ti bi sistem olsa çok iyi olur. Yada 16K felan.

İnşallah. Öyle de çoğu parça da kısmanız gerekiyor. Ama Abdullah bey şöyle 2080Tİ bi sistem yapsa 50 adet felan çok iyi olur. Çoğu sitede o fiyatlara var ama ya işlemci düşük oluyor ya anakart düşük oluyor. Tam ortası yok.

Hocam ucuza adam yapıyor zaten elinden geleni yaptıkça da yok satıyor. Ama herkesin maddi durumu bir değil. Benim gibi 15K ya sistem alacak arkadaşlar da var. Mesela ekran kartı tamam diyorsun bu sefer anakart düşük kalıyor. Anakart tamam diyorsun işlemci düşük oluyor.

50 adet dediğin. 15K dan 750.000 TL yapar buda çok ciddi bir rakamdır. Ve emin ol Abdullah bey isterse yapar. Şöyle 15K ya güzel bir sistem gelse çoğu kişi alır.
750.000 yapıyorda hepsi satan adama gitmiyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kardeşim hepsi satan adama gitmiyor da adamın kasasına gidiyor ve adam %20 karla satsa 150.000 TL adama kalıyor.
O kadar olamaz. Ayrıca 750.000 hiç bir şey.
Diğer sistemler minimum 1000 satıyordu.
6k desek başına 6 milyon geliyor oradan.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Emre
O kadar olamaz. Ayrıca 750.000 hiç bir şey.
Diğer sistemler minimum 1000 satıyordu.
6k desek başına 6 milyon geliyor oradan.
Diğer sistemler le bir olamaz zaten. Bu sadece yüksek bütçeli sistem toplamak isteyenler için. O kadar olamaz dediğin %20 kar bir şey değil %10la satsa bile 75K adama kalıyor. Emin ol satıcıların hepsi %25 %30 arasın da satıyor.

Top Bottom