Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kardeşim adamın öyle bir söylemi olmadı kaldı ki adam çıkardığı sistemler ile her kesime hitap etmek istiyor şuanki çıkan sistem düşük bütçeli bir sistem ne bekliyordun 11/12 K ya tez 3060 lı bişey mi hayal dünyasında yaşamayın eğer çok acil ise başka yerden bakabilirsin adam elinden geleni yapıyor sağolsun illa çıkardığı sistemi almak istiyorsan bekle bir tane daha çıkacak dedi muhtemelen birkaç haftaya çıkar he 11k filan olur mu tartışılır zira parça fiyatları uzaya fırlamış durumda

Dağılın Arkadaşlar , Adamın dedikleri mantık hatasıyla dolu zaten. Bir dolu insan almaya çalışıyor bir kere o sistemi. Sen forumdakilerin tahminlerine uyup borç alıyorsun birde. Yorumum yok , boş konu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbiden öyle ASDFJIAOSDF o.O2o.O2:blobdance:

Arkadaşlar yeter çok üstüne gittiniz biraz empati yapın tabii ki haklı değil ama onun açısından bakın biraz

Konun isminde hayir yokki icinde olsun abimiz bizi uzdu..

Nasıl bir aile yapısı lan bu ; baba 19 yaşındaki oğluna 5000 borç veriyor. Oplu banasına kafadan sıkıntılı zaten diyo.. lanet olsun 😂😂

Nasıl bir aile yapısı lan bu ; baba 19 yaşındaki oğluna 5000 borç veriyor. Oplu banasına kafadan sıkıntılı zaten diyo.. lanet olsun 😂😂
Tamam problemli aile olur da borç ne hocam. Ortak alırsınız gerekirse ailene verirsin. Allah sabır versin diyecek bişey bulamadım

Sistem çıkmadan önce çok ipucu verildi, o kadar koyu bir takipçiysen RTX 3060'lı sistem gelmeyeceğini bilmen gerekirdi.
Evet bir ara şakayla karışık geldi bize ama 5k olacak demişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonradan aradım o mesajı ama bulamadım.

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri