Neler Yeni

Abdullah Hacıgül hakkında.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Lory

80+
Daha önce forumda ''Monitör üreticileri bizi nasıl kandırıyor?'' adlı bir konuya denk gelmiștim açıkcası monitörler ilgi alanım değil yazıyı okudum ve anladığım kadarıyla konu sahibi haklı görünüyor.Yine de etiketledim apo abiyi açıklama yapsın diye gerginliğe gerek yok bro.
(Umarım ban yemem)
Orada da mprt ve gtg nin farkından bahsediliyordu. Abdullah bey çoğu monitörü 1ms diye gösteriyordu eskiden, mprt olduğundan da bahsetmiyordu ve gösterdiği monitörlerin çoğu Va panel ghosting canavarı 10ms monitörlerdi. Halbuki mprt değeri bile gerçek değil overdrive ayarlarını kökleyip görebildikleri en düşük MS değerini baz alarak yazıyorlar yani mprt açınca 1ms olmuyor monitör.

ShatiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Kerim Veren
Abovv geldi banlar

• Kızgın
Reaksiyonlar: Che_

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Merhabalar, bugün Abdullah Hacıgül hakkındaki şikayetimi dile getireceğim.

Bugün attığı ve başka bir forumdan beni alıntıladığı story:
Alıntıyı görüntüle

Burada kağıt üstünde yazan 1 MS gtg yi göstererek "Bunlar kafayı yemiş" diye bahsetmiş bizden.

Öncelikle bu 1ms olayını açıklayayım. Piyasada bulunan hiçbir LED monitör 1ms gtg ye sahip değil, kağıt üstünde yazanlar pazarlama stratejisinden ibaret.

Alıntıyı görüntüle

Burada en düşük tepkime süresine sahip LCD monitörlerden birisi olan PG27AQN modelinin yanıt süresi tablosuna bakıyorsunuz.

GtG dediğimiz yer bu tabloda 0 to 40 ve 0 to 60. Oraya baktığımızda 1.7ms gtg ye sahip olduğunu görüyoruz ki bu konumuz olan Philips evnia monitörde çok daha fazla.

Yani sonuç olarak, firmaların verdiği ölçümler satış stratejisinden ibaret ve dediğime geliyoruz; gerçekte 1 ms GtG'ye sahip LCD monitör yok.

Peki Abdullah Hacıgül bu kadar bilgisizken bize "kafayı yemiş" deme hakkını nereden buluyor? Ayrıca kağıt üstünde yazan değeri göstererek algı oluşturmaya çalışıyor yani sizleri de kandırıyor. Önceden vicdanı sızlamadan önerdiği gamepower monitörlerden bahsetmiyorum bile...
Sizin bu, diğer forumlardaki iğrenç yorumlarınızdan sonra buradaki melek tarzı yorumlarınızı beni güldürüyor.

1- Philips Evnia hakkında hiçbir şekilde elinde veri olmadan çok daha fazla diyorsun kaynak nerede? yok.
2- 1MS GTG üreticinin en iyi şartlarda elde ettiği MS'dir ve bu MS hiçbir zaman sürekli ve sabit değildir bir çok etken hatta HDMI kablosunun farklılığı bile hatta kullanılan elektrik hattı bile buna etki edebilir. Nasıl ya dediğinizi duyar gibiyim ama evet her şey sağdan soldan alıntıladığınız bilgilerden ibaret değil

ANLAMASI BASİT; Hiçbir GTG değeri gerçekçi değilse o zaman tüm üreticiler yine eşit çizgide başlar ve yine referans olarak yazılan GTG değerleri doğru kabul edilir. GTG değeri MPRT değerinden çok daha önemlidir. üretici elde ettiği 1MS GTG değerini size 1.5 olarak elde ediyorsanız öpün başınıza koyun çünkü 1MS MPRT'ler üreticiye göre 50MS bile çıkabiliyor. Elimizde bu kadar teknik bir konuyu test edecek bir ekipman olmadığı için üreticinin verisini kabul eder ve direkt gözlemlerimizi aktarırız bunu anlayabilir misin çok zor.

Gamepower monitör konusunda BEYNİ OLAN için bir kere anlatacağım. İncelediğimiz dönemde Samsung paneller kullandı ve fiyat olarak gününde rakipsiz bir fiyatla satışa sunuldu bugün olsa yine aynı fiyat ve Samsung panelle çıkış yapsalar yine seve seve öneririm. 5-6 yıldır aktif satışta olan ürünler kronik bir sorun sorunlar silsilesi gördünüz mü? hayır sırf etiketi Gamepower diye gününde çok iyi fiyatla güzel bir panelle çıkış yapan ürüne kötü demek amatörlük olur. Ve bir markanın bir ürününü incelemek "model" vermeden "Gamepower" aldırdı demek sadece aptallıktır. Biz marka değil markanın modelini öneririz kafanız basmıyorsa ne yapalım?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Utanmasa kendini ilah ilan edecek bir adam, rampage ile yatıp kalkıyor sponsorluk alsa bile onu söylemiyor. İş birliği tagı zorunluluğu var.
Şizofreni olan birisi benim gözümde o yüzden fazla yorum yapmaya gerek yok.
Kanalımızda
ASMR amaçlı yaptığımız UNBOXING videosu hariç. İKİ YILA YAKINDIR KANALDA RAMPAGE ÜRÜN İNCELEMESİ BULUNMUYOR. Burada şizofrenin kim olduğu açıkça ortada konuşmaya bile gerek yok.

Ayrıca bir inceleme kanalı İNCELEME İÇİN VARDIR. Bir markayı neden ötekileştireceğiz? siz bunu yıllardır anlayabileceğiniz beyine ulaşamadınız maalesef! eğer Rampage güzel bir ürün yaptıysa onu tabi ki öveceğim bizim işimiz iyi olanı kötü olanı göstermek adam iyi ürün yaptıysa kötü mü diyeceğiz sa lak mısınız? yani cidden bunu mu bekliyorsunuz?

Siz sadece haterlık yapan tiplersiniz ama maalesef haterlığı da beyinsizce mantıktan uzak yapıyorsunuz. Rampage Gamepower güzel ürün yaparsa övmeyelim çünkü Razer SS taparlar kızar olum bir inceleme kanalından beklediğiniz bu mu sahiden Allah akıl versin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ya şöyle bir bakıyorum da 30 yaşındayım ben hayatımda Rampage övdü Gamepower övdü kadar aptalca bir yorum görmedim.

Arkadaşlar bir inceleme kanalı marka övmez markanın modeli iyi ise onu över, bir inceleme kanalı marka ne olursa olsun ürünü inceleyip iyi ise iyi kötü ise kötü demek için vardır. Bir markanın ürünü iyi ise modeli övmüş oluruz. Tiplere bak ya Gamepower Rampage marka ürün olunca koşulsuz gömmemizi istiyor. Olum siz o zaman neden inceleme kanallarını izliyorsunuz Asus iyi marka o zaman Asus'un tüm ürünleri koşulsuz alın Rampage kötü o zaman Rampage ürünleri koşulsuz almayın ben inceleme kanalından daha aptalca bir istek görmedim.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,959
Üyeler
163,585
Son üye
Zesy.05