bilgisayartechonology
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,116
- İsim
- Osman
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar
abdullah abi bi kardeşin olarak şunu demek istiyorum çok güzel şeyler yapıyorsun sayende donanım bilgisine sahip oldum biraz ryzen 5 3600 5500 den daha güçlü olduğunu düşünüyorum gerek önbellek gerek pcle 4,0 olması vs peki 3600 varken neden 5500 koyuyorsun.amacını merak ediyoru niye 3600gibi güçlü bir işlemci varken 5500 koyuyorsun atmış olduğun video yu gördüm hak verdim ama neden
bide ilk başlarda amd ekran kötü kötü almayın diyordun şimdi ise nvdiadan daha perfonmanslı diyorsun bunun sebebini öğrenebilirmiiyim.eskiden intel iyi diyordun oyun için falan vs şimdi paylaşmış oldduğun hazır sistem ve toplama sistemlerde doğru düzgün intel işlemci yok ve nedense hep r5 5500 var içerisinde(sadece kendi düşüncelerimi söylüyorum amacım kötü değil eleştiri yaptım sadece)
NOT: sadece senin yaptığın gibi insanları eleştirdim senin cesur olarak yaptığın gibi .bu arada seni seviyorum abi seviliyorsun
@Abdullah Hacıgül
bide ilk başlarda amd ekran kötü kötü almayın diyordun şimdi ise nvdiadan daha perfonmanslı diyorsun bunun sebebini öğrenebilirmiiyim.eskiden intel iyi diyordun oyun için falan vs şimdi paylaşmış oldduğun hazır sistem ve toplama sistemlerde doğru düzgün intel işlemci yok ve nedense hep r5 5500 var içerisinde(sadece kendi düşüncelerimi söylüyorum amacım kötü değil eleştiri yaptım sadece)
NOT: sadece senin yaptığın gibi insanları eleştirdim senin cesur olarak yaptığın gibi .bu arada seni seviyorum abi seviliyorsun
@Abdullah Hacıgül