Neler Yeni

@Abdullah Hacıgül Topladığı Sistemdeki Kasa

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
Peki aslan parçası TR'de millet çatır çatır Frisby, Rampage kasalar ve PSU'lar ile sistem yapınca neden sesiniz çıkmıyor? neden bu ayrımcılık? ben çözdüm sizi, sizi düşünen kişiye "nede olsa bizi düşünüyor" deyip yükleniyorsunuz. Bir tane rampage evereset PSU'lu sistemimi yok bununla sistem toplayana alkış tutuyorsunuz "hiçç yok abi biz yapmayız" demeyin bu konuda bir iki üyeyi bizzat gördüm.
Bu durum size özel durmuyor açıkçası ama en çok göz önünde olduğunuz için gayet normal bir durum.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Dostlar kasanın hava akışı gayet iyi. @Abdullah Hacıgül gayet iyi bir kasa kullanmış. Zaten PSU'nun corsair olduğunu birkaç gün önce storye atmıştı.
Ne bu linç merakı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın hava akışı Corsair Spec Delta'dan iyi duruyor. RGB modlarını vs. bilemeyeceğim. PSU'yu da zaten corsair koyacağını storydde belirtmişti. Böylesi daha iyi olmuş.
Hava akışı iyi ama malzeme kalitesi kötü aynı kasayı bir arkadaşım kullanıyor malzeme kalitesi olarak çok kötü

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Arkadaşlar frisby kasa da ne var önü mesh hava akışı da iyi ve @Abdullah Hacıgül kaç senedir sistem topluyor ve hep zamanının hep en iyi F/P sistemlerini yaptı ne bu linç ? Eminim şimdide öyle olucak
Burada bulunan %90 frisby istemiyor. Sistemde o olabilir fakat özelleştirme de güzel bir şey olsa keşke daha iyi bir kasa olabilir. Hiç iyi değil bence frisby şimdiden abdullah beye söylüyorum çok büyük bir eleştiri yağmuru yiyebilir. @Abdullah Hacıgül

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Önemli olan marka değil o modelin performansı ve kalitesi kasa frisby ise bile önü mesh ve rgb kumandası bile var bence frisby diye algı yaratıp markası kötü diye gidip o model kötü gibi bir algı mantıksız.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Önemli olan marka değil o modelin performansı ve kalitesi kasa frisby ise bile önü mesh ve RGB kumandası bile var bence frisby diye algı yaratıp markası kötü diye gidip o model kötü gibi bir algı mantıksız.
O bütçeye daha iyi markalar var mesela Dark Guardian hava akışı iyi olabilir frisbynin ama malzeme kalitesi çöp

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Burada bulunan %90 frisby istemiyor. Sistemde o olabilir fakat özelleştirme de güzel bir şey olsa keşke daha iyi bir kasa olabilir. Hiç iyi değil bence frisby şimdiden abdullah beye söylüyorum çok büyük bir eleştiri yağmuru yiyebilir. @Abdullah Hacıgül
Dostum bu bilgisayarlardan stok olarak 50 tane gelmiyor markalarla çeşitli anlaşmalar yapılıyor zaten özelleştirme olucaktır fakat kasaya baktığımız zaman kötü diyemeyiz hava akışının iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca rgb ve kumandası var psu corsair olacağını düşünüyorum.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kardeşim bu marka takıntısı ile giderse rog dışında almayın mantık basit rog iyi ve marka neymiş galax, ınno3d marka değilmiş komiksiniz.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Kardeşim bu marka takıntısı ile giderse rog dışında almayın mantık basit rog iyi ve marka neymiş galax, ınno3d marka değilmiş komiksiniz.
Galax ve Inno3D gayet önerilen kartlar asıl ROG Strix serisini genellikle önermiyoruz Frisby, Gamepower ve Rampage gibi markaların daha ekipmanları bile başarılı değilken sen bunlara sistemini emanet ederken hiç korkmuyor musun?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Dostum bu bilgisayarlardan stok olarak 50 tane gelmiyor markalarla çeşitli anlaşmalar yapılıyor zaten özelleştirme olucaktır fakat kasaya baktığımız zaman kötü diyemeyiz hava akışının iyi olduğunu düşünüyorum ayrıca RGB ve kumandası var PSU corsair olacağını düşünüyorum.
@Abdullah Hacıgül Mesaj yazdı ya şimdi herkes frisby en iyi marka diye tutturacak. Lafım sana değil kardeşim yanlış anlama beni @Aizen 😂

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bazı yabancılar kasa yerine kutu kullanıyor gereksiz para diye siz bir kasa yüzünden sisteme kötü dediniz.(Daha sistem açıklanmadı kasa ortada değil ve tahmini bir kasa var ve bu kasaya da kötü denmez. Neden bu kadar sinirlendiniz anlamıyorum.)

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
O bütçeye daha iyi markalar var mesela Dark Guardian hava akışı iyi olabilir frisbynin ama malzeme kalitesi çöp
Dostum bak mesela teknobiyotik diye bir kanal var adamlar dark kasasını kullanıyor neden çünkü belli bir anlaşma yapılıyor fiyatta düşüşler oluyor kampanya gibi.Abdullah abi bildiğiniz gibi corsair markasının kasalarını kullandı fakat doların durumunu biliyoruz ve belki frisby kullanmak fiyatı düşürmüştür sonuçta fiyatı normalden daha uygun olduğu için insanlar bu sistemleri tercih ediyorlar.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Galax ve Inno3D gayet önerilen kartlar asıl ROG Strix serisini genellikle önermiyoruz Frisby, Gamepower ve Rampage gibi markaların daha ekipmanları bile başarılı değilken sen bunlara sistemini emanet ederken hiç korkmuyor musun?
PSU Corsair, Corsair'a emanet etmekten korkuyorsan çık daha iyisini yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,314
Üyeler
164,473
Son üye
lupi
Top Bottom