mag force var.Yahu gitseydi 400 liraya 500 liraya mesh bir kasa alsaydı daha iyiydi vallaha
psusuz hali rgb 4 fanlı bir kasaya göre ucuz sayılır tahminen 400 450₺ filandır ama hazır sistem olduğu için ve kasa çok satmıyorsa fiyatı daha düşük olacaktır umarım abdullah abinin bir bildiği vardır (corsair kasa+240gb ssd yerine frisby kasa+480gb ssd li sistem yada corsair alırsan indirimle su630 u ucuza veririz ama frisby alırsan istediğin ssd de indirim yaparız gibi bir durum varsa olabilir bence)psu sağlam olsun sistem güvende olsun yeter ben bu durumda teneke kutunun içinde kullanmaya razıyımNe kadar uyguna gelebilir ki 800 lira
He dark guardian koyaydı en azından ( en kötü )Yahu gitseydi 400 liraya 500 liraya mesh bir kasa alsaydı daha iyiydi vallaha
Abdullah abi bu parçaları firmalardan getirttiriyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltinpsusuz hali RGB 4 fanlı bir kasaya göre ucuz sayılır tahminen 400 450₺ filandır ama hazır sistem olduğu için ve çok satmıyorsa fiyatı daha düşük olacaktır umarım abdullah abinin bir bildiği vardır (corsair kasa+240gb ssd yerine frisby kasa+480gb ssd li sistem yada corsair alırsan su630 u ucuza veririz ama frisby alırsan istediğin ssd de indirim yaparız gibi bir durum varsa olabilir bence)PSU sağlam olsun sistem güvende olsun yeter ben bu durumda teneke kutunun içinde kullanmaya razıyım
Abi ortalıkta bir süür kasa var 400 500`e en kötü Dark`ın kasaları varpsusuz hali RGB 4 fanlı bir kasaya göre ucuz sayılır tahminen 400 450₺ filandır ama hazır sistem olduğu için ve çok satmıyorsa fiyatı daha düşük olacaktır umarım abdullah abinin bir bildiği vardır (corsair kasa+240gb ssd yerine frisby kasa+480gb ssd li sistem yada corsair alırsan su630 u ucuza veririz ama frisby alırsan istediğin ssd de indirim yaparız gibi bir durum varsa olabilir bence)PSU sağlam olsun sistem güvende olsun yeter ben bu durumda teneke kutunun içinde kullanmaya razıyım
Peki aslan parçası TR'de millet çatır çatır Frisby, Rampage kasalar ve PSU'lar ile sistem yapınca neden sesiniz çıkmıyor? neden bu ayrımcılık? ben çözdüm sizi, sizi düşünen kişiye "nede olsa bizi düşünüyor" deyip yükleniyorsunuz. Bir tane rampage evereset PSU'lu sistemimi yok bununla sistem toplayana alkış tutuyorsunuz "hiçç yok abi biz yapmayız" demeyin bu konuda bir iki üyeyi bizzat gördüm.Gerçekten ortaya birkaç kasa atıldı
Frisby
Gamepower
Thermaltake
Frisby kullanma ihtimali hikayeden çok belli gibi sizce neler olacak? @Abdullah Hacıgül Frisby kasası yetmezmiş gibi Psusunu kullanırsa ortalığın durumu nasıl olacak?
Başkan sinirlenme sakin ol ama gözünü seveyim o kasa frisby... ne diyebilirim ki keşke corsair falan olsaydı @Abdullah HacıgülPeki aslan parçası TR'de millet çatır çatır Frisby, Rampage kasalar ve PSU'lar ile sistem yapınca neden sesiniz çıkmıyor? neden bu ayrımcılık? ben çözdüm sizi, sizi düşünen kişiye "nede olsa bizi düşünüyor" deyip yükleniyorsunuz. Bir tane rampage evereset PSU'lu sistemimi yok bununla sistem toplayana alkış tutuyorsunuz "hiçç yok abi biz yapmayız" demeyin bu konuda bir iki üyeyi bizzat gördüm.
Kasanın hava akışı Corsair Spec Delta'dan iyi duruyor. RGB modlarını vs. bilemeyeceğim. PSU'yu da zaten corsair koyacağını storydde belirtmişti. Böylesi daha iyi olmuş.Başkan sinirlenme sakin ol ama gözünü seveyim o kasa frisby... ne diyebilirim ki keşke corsair falan olsaydı @Abdullah Hacıgül
Beni linçledikleri yok TR'de fiyatına göre hep en iyi sistemi yaptım linçleyebilen varsa otursun linçlesin. Aralarında konuşuyorlar diyelim.Arkadaşlar frisby kasa da ne var önü mesh hava akışı da iyi ve @Abdullah Hacıgül kaç senedir sistem topluyor ve hep zamanının hep en iyi F/P sistemlerini yaptı ne bu linç ? Eminim şimdide öyle olucak