Neler Yeni

@Abdullah Hacıgül Topladığı Sistemdeki Kasa

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
Dostum bak mesela teknobiyotik diye bir kanal var adamlar dark kasasını kullanıyor neden çünkü belli bir anlaşma yapılıyor fiyatta düşüşler oluyor kampanya gibi.Abdullah abi bildiğiniz gibi corsair markasının kasalarını kullandı fakat doların durumunu biliyoruz ve belki frisby kullanmak fiyatı düşürmüştür sonuçta fiyatı normalden daha uygun olduğu için insanlar bu sistemleri tercih ediyorlar.
Teknobiyotik kendi oluşumları ve o kasaları Çin'den getirip burada marka basıyorlar. E doğal olarak kendi ürünlerin olduğu için övüyorlar.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Hocam zaten PSU su sağlıklı bir marka değil fakat bu kasa modeli güzel gözüküyor hava akışı açısından.
Youtube de baktim malzemesi çok kötü diyor %90

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
Kardeşim bu marka takıntısı ile giderse rog dışında almayın mantık basit rog iyi ve marka neymiş galax, ınno3d marka değilmiş komiksiniz.
Hangi model hangisine rakip olduğunu bilmeyen kişiler ile dolduğu için anlatması zor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hocam zaten PSU su sağlıklı bir marka değil fakat bu kasa modeli güzel gözüküyor hava akışı açısından.
Benim ile alakası yok ben bu konu açılmadan öncede @Tost Kayaoğlu 'nun konusunda kasanın iyi olabileceğini önyargıya gerek olmadığını yazdım ve hala arkasındayım @Abdullah Hacıgül ile alakası yok!

Railgun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Mikoto Misaka
Frisby kasanın malzeme kalitesi iyi olmamasını geçtim asıl önemli olan fanlarının kalitesiz olması olur.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Dostum bak mesela teknobiyotik diye bir kanal var adamlar dark kasasını kullanıyor neden çünkü belli bir anlaşma yapılıyor fiyatta düşüşler oluyor kampanya gibi.Abdullah abi bildiğiniz gibi corsair markasının kasalarını kullandı fakat doların durumunu biliyoruz ve belki frisby kullanmak fiyatı düşürmüştür sonuçta fiyatı normalden daha uygun olduğu için insanlar bu sistemleri tercih ediyorlar.
Abimde Dark Guardian var gayet iyi bir kasa çok iyi soğutuyor ve bu frisby kasaya göre çok daha iyi

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Abimde Dark Guardian var gayet iyi bir kasa çok iyi soğutuyor ve bu frisby kasaya göre çok daha iyi
Dostum öyle bir anda dark guardian koyamaz ki tek bir sistem toplamıyor stoğa birden fazla ürün giricek.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Dark onların çinde ürettirdiği kendi kasaları, ve yeni sistemimde 800-1000 TL arası indirim yaptırttım alan alır almayan da gider sözde indirimli Everest PSU'lu sistemleri alır bu saatten sonra no problem.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Frisby kasanın malzeme kalitesi iyi olmamasını geçtim asıl önemli olan fanlarının kalitesiz olması olur.
@Abdullah Hacıgül Kasayı savunan bir açıklama yapmadı tek dediği insanlar toplar sorun olmaz ben toplasam kızarlar diye yazdı kasa ile ilgili bir şey demedi tabii sen bunu anlayamayacak biri olabilirsin sorun değil.

Son düzenleme:

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Abi yanlış anlama ama bence marka bi kasa kullanmalıydın. İsteyen kendisi bütçesine göre frisby vs. ekleyebilirdi. Çünkü sistem videolarında sürekli Kalite/Fiyat/Performans cümlesini kullanıyorsun.

melihsan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
melih şan
adam düşük bütçeli sistem yapacak başka kasa kullansa fiyat artacak herkes siz gibi fazla paralar veremiyor kendinizi düşünmeyin hep adam kaç yıldır bu işi yapıyor vardır bildiği kaç yıldır ne zaman gördün kötü kasa yaptığını beğenmiyorsan almazsın fiyat pahalı olursa o zaman dersin bu fiyata bu kasa olmamış diye

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Dark onların çinde ürettirdiği kendi kasaları, ve yeni sistemimde 800-1000 TL arası indirim yaptırttım alan alır almayan da gider sözde indirimli Everest PSU'lu sistemleri alır bu saatten sonra no problem.
@Abdullah Hacıgül sen nasıl uygun görürsen öyle olsun ama keşke özelleştirme seçeneğine güzel bir kasa eklense en azından ya. 6 k ya kadar özelleştirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül sen nasıl uygun görürsen öyle olsun ama keşke özelleştirme seçeneğine güzel bir kasa eklense en azından ya. 6 k ya kadar özelleştirebilirim
Ve ilk sistemin olacak çok heyecanlıyım

Top Bottom