byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,759
Yakında gelir videosu
2K 240Hz nadir oluyor biraz, üst seviye modellerde bile 144Hz, 165Hz normal sayılır o anlamda dedim.ne alaka
2k da 240fps görebilecek bir teknoloji olmadığından dolayı gerek duymuyor markalar.ne alaka
nasi 360 olmaz kanka o şekilde tek monitör biliyodum siyah rog 360Nee, 170 hz mi ! ah bee. Böyle tatlı bir şey nasıl 240 hz olmaz.
Kaymak gibi monitör.
söylediğim şeyle yazdığın şeyin alakası yok türkçe derslerini aksatma bir dahaki sefere2k da 240fps görebilecek bir teknoloji olmadığından dolayı gerek duymuyor markalar.
gayet yaygın2K 240Hz nadir oluyor biraz, üst seviye modellerde bile 144Hz, 165Hz normal sayılır o anlamda dedim.
Okuduğunu anlama dersi almanı tavsiye ederim. İyi günler dilerim.söylediğim şeyle yazdığın şeyin alakası yok türkçe derslerini aksatma bir dahaki sefere
boş konuşma kardeş 2k 240 fps vermiyor diye firmalar niye 2k 240 hz üretmesin. 4k 144 hz monitörler de var piyasada. bilmiyorsun bilmediğini belli etme bari. bir de okuduğunu anlama dersi almanı tavsiye ederim yazmışsın. sen önce benim yazdığımı anla, ondan sonra yorum yap, ondan sonra olmayan bilgini başkasına sat. rezil etme kendini abisi.Okuduğunu anlama dersi almanı tavsiye ederim. İyi günler dilerim.