Neler Yeni

🔥 Abdullah Hacıgül yeni ROG monitör aldı !

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
lmao konu 2k144 hz ile 2k240hz'in yaygınlık karşılaştırması değil ki :kekw: haklı çıkmak için konuyu değiştirmiş bir de ah gülüm yazık oldu
? Mesajlarımı anlamadan bu kadar boş konuşmasaydın be keşke boşuna dememişim okuduğunu anlama dersi al diye. Anlamak istediğin gibi anlayıp burada konuşuyorsun sadece. Konu zaten yaygınlıktı ben zaten üretilmiyor diye bir şey demedim ?? Kendini haklı çıkarmak için mesajımı yorumlayıp ona göre konuşuyorsun. Bu yüzden daha cevap vermeyeceğim. Gerek duymamakla üretmemek aynı şey değil. Gerek duyulmadığından yaygın değil diyorum orada. Nasıl yorumladığın umrumda değil. Zaten demek istediğimi üstteki arkadaşta demiş sen ona gayet yaygın demişsin bende değil diyorum zaten değil.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
? Mesajlarımı anlamadan bu kadar boş konuşmasaydın be keşke boşuna dememişim okuduğunu anlama dersi al diye. Anlamak istediğin gibi anlayıp burada konuşuyorsun sadece. Konu zaten yaygınlıktı ben zaten üretilmiyor diye bir şey demedim ?? Kendini haklı çıkarmak için mesajımı yorumlayıp ona göre konuşuyorsun. Bu yüzden daha cevap vermeyeceğim. Gerek duymamakla üretmemek aynı şey değil. Gerek duyulmadığından yaygın değil diyorum orada. Nasıl yorumladığın umrumda değil. Zaten demek istediğimi üstteki arkadaşta demiş sen ona gayet yaygın demişsin bende değil diyorum zaten değil.
sjsjsj

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Benim MSI monitörümün de ayağı böyle ve mutlaka o konuya değinilmeli, ayak böyle olunca monitör ince bile olsa masada monitörün gövdesinden fazla yer kaplıyor. Duvara montajlamayı bile düşündüm sonradan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
Benim MSI monitörümün de ayağı böyle ve mutlaka o konuya değinilmeli, ayak böyle olunca monitör ince bile olsa masada yer kaplıyor. Duvara montajlamayı bile düşündüm sonradan.
Hiç sorma ya. Lüks bir gaming house de hafta sonu cs atıyorum monitörü pg259qn 240 hz ve 24" olan. Ayakları bununki ile aynı. Klavye için ayarlama yapıyorum, ee bu seferde mouse tarafında rahat hareket edemiyorum. Çok illet ya bu ayak tasarımı. Ama XL2546K candır 🤍🖤

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hiç sorma ya. Lüks bir gaming house de hafta sonu cs atıyorum monitörü pg259qn 240 hz ve 24" olan. Ayakları bununki ile aynı. Klavye için ayarlama yapıyorum, ee bu seferde mouse tarafında rahat hareket edemiyorum. Çok illet ya bu ayak tasarımı. Ama XL2546K candır 🤍🖤
Büyük masada sıkıntı yapmaz aslında. Benim masam 100x60, monitör toplam dikeyde 27 cm, yatayda 46 cm gibi yer kaplıyor. Halbuki gövde yaklaşık 4.5 cm (curved olduğu için arkadan geniş).

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,169
İsim
Burak Karadağ
Büyük masada sıkıntı yapmaz aslında. Benim masam 100x60, monitör toplam dikeyde 27 cm, yatayda 46 cm gibi yer kaplıyor. Halbuki gövde yaklaşık 4.5 cm (curved olduğu için arkadan geniş).
Mousepadları çok dar 40x40 koyar insan. 30x30 koymuşlar üstüne bir de masa dar. Sırf 240 hz monitör, deathadder v2 olduğu in gidiyorum mecbur. Başka iyi ekipmanı olan yer yok ilçede. Sisteminin olmaması çok acı. El alemi zengin ediyoruz.

Top Bottom