Neler Yeni

Abdullah Hacıgül'den ayın ürünü hakkında bilgi !

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Thermaltake güzel duruyor aslında hangi modeli bu görmedim ben hiç. Flare falanda indirime giriyor ama bende parçaları tek tek aldığıma önceliğim kasayı tamamlamak yoksa çekmiştim flare klavyeyi :( Heliosun kolay kolay ucuzlayacağını sanmıyorum belki sene sonu black friday indirimlerinde diye düşünüyorum ben. Kasanın kendisi gibi fiyatı var yerinden kıpırdamıyor :D
Benim böyle bir derdim yok, ilk kasayı tamamlayım falan...
Neyi ucuz görürsem yapışıyorum. Ocak ayında Steelseries indiriminden klavye, mouse çektim. Sağlam bir kulaklık gelseydi onu da çekerdim. Sağlam kulaklık derken fiyatını kast etmiyorum, Arctis 9 gibi olmalı.
Bu da çok pahalıymış üstüne 1k koysan helios alıyorsun zaten :D
Aynen.

Benim böyle bir derdim yok, ilk kasayı tamamlayım falan...
Neyi ucuz görürsem yapışıyorum. Ocak ayında Steelseries indiriminden klavye, mouse çektim. Sağlam bir kulaklık gelseydi onu da çekerdim. Sağlam kulaklık derken fiyatını kast etmiyorum, Arctis 9 gibi olmalı.

Aynen.
Hayırlısı dostum umarım alırız istediğimiz ürünleri, benim öyle derdim var çünkü bilgisayar yok :D

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,554
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Asus geri ödeme yapmıyor hocam, geçen sene aldığım ekipmanların 1 tanesine ödeme yapmadılar. aradığımda ise kontrol edip döneceğiz diyorlar. MSİ 15 gün içerisinde ödemesini yapmıştı, Asusun 1 yıl olacak hala yapmadı.
gerekli bilgileri doğru vermemiş olabilirsiniz mailden de ulaşın asusa , benim 100 liramı 1 ay sonra falan göndermişlerdi.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Asus geri ödeme yapmıyor hocam, geçen sene aldığım ekipmanların 1 tanesine ödeme yapmadılar. aradığımda ise kontrol edip döneceğiz diyorlar. MSİ 15 gün içerisinde ödemesini yapmıştı, Asusun 1 yıl olacak hala yapmadı.
Benim tam olarak 1 yıl 2 ay sonra yaptılar. Unutmuştum bile, hesaba para gelince çaktım olayı :)

JrFuKi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
furkan salih
699 TL k3 tuf uygun mu sizce fırsat mı daha doğrusu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa g213 logitect 400 TL mi almalı

ThEmre™

80+

K3'ten 100 TL iade alacaksınız hocam onu da unutmayın. Ayrıca fiyatı 699 değil, 599 olacak. 100 daha düşünce 499.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali

Ayrı kulvarlar kanka birisi mebran klavye diğeri mekanik hem de red switch ama g213 kullandım ben eh işte bir klavye k 3 al

SadeceSeyf

80+ Gold
ne zaman yayinlanacak arkadaşlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,147
İsim
Burak Karadağ
K3'ten 100 TL iade alacaksınız hocam onu da unutmayın. Ayrıca fiyatı 699 değil, 599 olacak. 100 daha düşünce 499.
Dostum ben şimdi K3 ü alacağım 599 TL ye ben bunun 100 TL bir de geri ödememi alacağım ? Ciddimi ?

Top Bottom