Abdullah Hacıgül'den ayın ürünü hakkında bilgi !

Thermaltake güzel duruyor aslında hangi modeli bu görmedim ben hiç. Flare falanda indirime giriyor ama bende parçaları tek tek aldığıma önceliğim kasayı tamamlamak yoksa çekmiştim flare klavyeyi :( Heliosun kolay kolay ucuzlayacağını sanmıyorum belki sene sonu black friday indirimlerinde diye düşünüyorum ben. Kasanın kendisi gibi fiyatı var yerinden kıpırdamıyor :D
Benim böyle bir derdim yok, ilk kasayı tamamlayım falan...
Neyi ucuz görürsem yapışıyorum. Ocak ayında Steelseries indiriminden klavye, mouse çektim. Sağlam bir kulaklık gelseydi onu da çekerdim. Sağlam kulaklık derken fiyatını kast etmiyorum, Arctis 9 gibi olmalı.
Bu da çok pahalıymış üstüne 1k koysan helios alıyorsun zaten :D
Aynen.

Benim böyle bir derdim yok, ilk kasayı tamamlayım falan...
Neyi ucuz görürsem yapışıyorum. Ocak ayında Steelseries indiriminden klavye, mouse çektim. Sağlam bir kulaklık gelseydi onu da çekerdim. Sağlam kulaklık derken fiyatını kast etmiyorum, Arctis 9 gibi olmalı.

Aynen.
Hayırlısı dostum umarım alırız istediğimiz ürünleri, benim öyle derdim var çünkü bilgisayar yok :D

Asus geri ödeme yapmıyor hocam, geçen sene aldığım ekipmanların 1 tanesine ödeme yapmadılar. aradığımda ise kontrol edip döneceğiz diyorlar. MSİ 15 gün içerisinde ödemesini yapmıştı, Asusun 1 yıl olacak hala yapmadı.
gerekli bilgileri doğru vermemiş olabilirsiniz mailden de ulaşın asusa , benim 100 liramı 1 ay sonra falan göndermişlerdi.

Asus geri ödeme yapmıyor hocam, geçen sene aldığım ekipmanların 1 tanesine ödeme yapmadılar. aradığımda ise kontrol edip döneceğiz diyorlar. MSİ 15 gün içerisinde ödemesini yapmıştı, Asusun 1 yıl olacak hala yapmadı.
Benim tam olarak 1 yıl 2 ay sonra yaptılar. Unutmuştum bile, hesaba para gelince çaktım olayı :)

699 TL k3 tuf uygun mu sizce fırsat mı daha doğrusu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa g213 logitect 400 TL mi almalı

K3'ten 100 TL iade alacaksınız hocam onu da unutmayın. Ayrıca fiyatı 699 değil, 599 olacak. 100 daha düşünce 499.

Ayrı kulvarlar kanka birisi mebran klavye diğeri mekanik hem de red switch ama g213 kullandım ben eh işte bir klavye k 3 al

ne zaman yayinlanacak arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,275
Üyeler
192,669
Son üye
merirm
Geri