Amazon 50tl lik kampanya ile birleşince 188 Tl'ye M5 mouse almış oluyorsunuzM3 mouse piyasada 310 TL gözüküyor ama Tuf M5 Su anda 238 TL'den satılıyor, yersen ?
Amazon 50tl lik kampanya ile birleşince 188 Tl'ye M5 mouse almış oluyorsunuzM3 mouse piyasada 310 TL gözüküyor ama Tuf M5 Su anda 238 TL'den satılıyor, yersen ?
m5 itopyada 199 lira anlamadım bu işiM3 mouse piyasada 310 TL gözüküyor ama Tuf M5 Su anda 238 TL'den satılıyor, yersen ?
abi aslında direksiyon setide fena olmaz biliyomusun uzun zamandır istiyorum fakat fiyatlar çok pahalı belki sen bi şeyler yaparsan alabilirizKonuşur muhtelen yaptırırım instadan takip edersin.
Bu indirimlere site mi dayanır? Ağırlaşacağı kesin ama stok çok fazla olduğundan alırsın bence.
Gamepower olanı naptınız hocam?
Kesinlikle hayırAl sat için uğraşılır mı sizce?
Büyük kampanya var Yersenm5 itopyada 199 lira anlamadım bu işi
Amazon 50 tl kampanyası bitmedi miAmazon 50tl lik kampanya ile birleşince 188 TL'ye M5 mouse almış oluyorsunuz
Bu da çok pahalıymış üstüne 1k koysan helios alıyorsun zatenView 51 modeli. O da güzelde... bizim sevdamız başka.
Adam ya, beton yetmez.Konuşur muhtelen yaptırırım instadan takip edersin.
Yemene gerek yok M3, M5'den daha iyi M3 sağ el formuna daha yatkın M5 tercih edilmiyorM3 mouse piyasada 310 TL gözüküyor ama Tuf M5 Su anda 238 TL'den satılıyor, yersen ?