Neler Yeni

Abdullah Hacıgül'ün ŞOK Market Bilgisayar videosuna SSD ile alakalı eleştiri

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok
Öncelikle videoyu izlemenizi öneririm.

Zaman ayarlıdır.

Buradaki sorun şu: ŞOK Market'teki sistemde SATA SSD kullanılması ve kendi oluşturduğu sistemde M.2 SATA SSD kullanıp bunu çok farklıymış gibi göstermesi. WD ile ŞOK Market sistemindeki SSD markası ile arasında dağlar kadar farkı vardır. Tabii insanlık hali NVMe ile karıştırmış olabilir ona bir şey diyemem. Videonun ana konusunu biliyorum o sistem pahalı evet.

Sadece eleştirdiğim kısım burası videonun diğer kısmı ile alakalı hiçbir görüşümü paylaşmadım bunu dikkate alarak yorum yapacaksanız yapınız.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç

Zaman ayarlıdır.

Buradaki sorun şu: ŞOK Market'teki sistemde SATA SSD kullanılması ve kendi oluşturduğu sistemde M.2 SATA SSD kullanıp bunu çok farklıymış gibi göstermesi. WD ile ŞOK Market sistemindeki SSD markası ile arasında dağlar kadar farkı vardır. Tabii insanlık hali NVMe ile karıştırmış olabilir ona bir şey diyemem. Videonun ana konusunu biliyorum o sistem pahalı evet.

Sadece eleştirdiğim kısım burası videonun diğer kısmı ile alakalı hiçbir görüşümü paylaşmadım bunu dikkate alarak yorum yapacaksanız yapınız.
ama bi sata kaliteli diğeri kalitesiz zaten bütçeden artıyor istersen git 2tb m2 al veya işlemciyi yükselt , rx550 al

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

APO JUMPER OC

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
...
İlgilendiği Kategoriler
yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ŞOK ekmeğinin peşinde :D bu sistemi yalvar yakar aldıracak çocuklara çok üzülüyorum ya hayal kırıklığı olacak çocuklarda
hiç sorma insan ne kadar büyüsede unutamıyor o kazığı ailede hiç anlamayınca hep sıçtın sorun çoçukta sanıyor

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe

Zaman ayarlıdır.

şoktaki pcde 4500 tl bütçesine m2 kullanabilir fakat bilerek kullanmıyorlar, fakat Abdullah reisin pcde 6000e rx 6500xtli sistem var, bütçe kısıtlı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bunu duyan Abdullah Hacıgül:
51470.png

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
F/P 'de bu zorunlu ki hocam :S

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
reis bak vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vup vupvup vup vup vup vup vup vup vupvup vup vup vup

Top Bottom