xragu
80+ Gold
Dahası
Stok yoktur ondan @Abdullah Hacıgül
Hocam bilgisayar toplasa bile 31 lira ile yine alamıycaktınız bilgisayarı boş yapmayın nütfen...MD2 yi yaklaşık 6 aydır sabırsızlıkla bekliyordum.Ailemi zar zor ikna ettim param kartta hazır sistem videosunun gelmesini beklerken adeta kanser olmuştum.Allaha şükür video yüklendi siteye ilk girenlerdenim sipariş aşamasına geldim ve site çöktü.Yaklaşık 2 saat boyunca hem bilgisayardan hemde telefondan girmeye çalıştım ama giremedim.Girdigim zamanda stoklar bitmiş bize baş kalmıştı.Daha sonra teselli olarak Abdullah Hacıgülün videoya 50 K Begeni gelirse yeni sistem toplayacağı sözü aklıma geldi.Yaklaşık 2 Aydır onu bekliyorum ama bırakın sistemi sistemin s si yok.
Benim gibi yüzlerce kişi bekliyor.
Tutamayacağın sözleri verme lütfen.
Sakin olGüzel kardeşim. Dünyada mining denen olay vardı fakat tekrardan patladı ve bütün ekran kartı stoklarını eritti bitirdi. Buna sadece ekran kartları dahil değil. Diğer parçalarda da stok sorunları yaşanıyor. Fakat ağırlık tabii ki de ekran kartlarında. Yani şimdi 5 bin TL'ye 1650S'li sistem yerinde 1050Tİ'li bir sistem mi dizip sunsun? Bilip bilmeden konu açıyor ve salakça, cahilce davranıyorsunuz. Defalarca konusu açıldı. Zaten MD2 çıktıktan bir süre sonra mining patladı ve haliyle ekran kartı bulamaz olduk. İnsanı çileden çıkartıp durmayın ya. Yemin ediyorum sinir küpüne dönüyorum şu konuyu gördüğümde. Gerçekten çok aptalca bir davranış sergiliyorsun.
MD2 yi yaklaşık 6 aydır sabırsızlıkla bekliyordum.Ailemi zar zor ikna ettim param kartta hazır sistem videosunun gelmesini beklerken adeta kanser olmuştum.Allaha şükür video yüklendi siteye ilk girenlerdenim sipariş aşamasına geldim ve site çöktü.Yaklaşık 2 saat boyunca hem bilgisayardan hemde telefondan girmeye çalıştım ama giremedim.Girdigim zamanda stoklar bitmiş bize baş kalmıştı.Daha sonra teselli olarak Abdullah Hacıgülün videoya 50 K Begeni gelirse yeni sistem toplayacağı sözü aklıma geldi.Yaklaşık 2 Aydır onu bekliyorum ama bırakın sistemi sistemin s si yok.
MD2 yi yaklaşık 6 aydır sabırsızlıkla bekliyordum.Ailemi zar zor ikna ettim param kartta hazır sistem videosunun gelmesini beklerken adeta kanser olmuştum.Allaha şükür video yüklendi siteye ilk girenlerdenim sipariş aşamasına geldim ve site çöktü.Yaklaşık 2 saat boyunca hem bilgisayardan hemde telefondan girmeye çalıştım ama giremedim.Girdigim zamanda stoklar bitmiş bize baş kalmıştı.Daha sonra teselli olarak Abdullah Hacıgülün videoya 50 K Begeni gelirse yeni sistem toplayacağı sözü aklıma geldi.Yaklaşık 2 Aydır onu bekliyorum ama bırakın sistemi sistemin s si yok.
Hocam defalarca aynı konuyu görmekten artık içim soldu.Sakin ol
Adam hakli beyler dağilin
Benimde 10100f le 3100 .dHocam defalarca aynı konuyu görmekten artık içim soldu.
10400F-3600'cüler var bir de.Benimde 10100f le 3100 .d