Neler Yeni

Abdullah Hacıgülün verdiği sözü yerine getirmemesi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
  • Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
MD2 yi yaklaşık 6 aydır sabırsızlıkla bekliyordum.Ailemi zar zor ikna ettim param kartta hazır sistem videosunun gelmesini beklerken adeta kanser olmuştum.Allaha şükür video yüklendi siteye ilk girenlerdenim sipariş aşamasına geldim ve site çöktü.Yaklaşık 2 saat boyunca hem bilgisayardan hemde telefondan girmeye çalıştım ama giremedim.Girdigim zamanda stoklar bitmiş bize baş kalmıştı.Daha sonra teselli olarak Abdullah Hacıgülün videoya 50 K Begeni gelirse yeni sistem toplayacağı sözü aklıma geldi.Yaklaşık 2 Aydır onu bekliyorum ama bırakın sistemi sistemin s si yok.

Benim gibi yüzlerce kişi bekliyor.

Tutamayacağın sözleri verme lütfen.
Hocam bilgisayar toplasa bile 31 lira ile yine alamıycaktınız bilgisayarı boş yapmayın nütfen...

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Güzel kardeşim. Dünyada mining denen olay vardı fakat tekrardan patladı ve bütün ekran kartı stoklarını eritti bitirdi. Buna sadece ekran kartları dahil değil. Diğer parçalarda da stok sorunları yaşanıyor. Fakat ağırlık tabii ki de ekran kartlarında. Yani şimdi 5 bin TL'ye 1650S'li sistem yerine 1050Tİ'li bir sistem mi dizip sunsun? Bilip bilmeden konu açıyor ve salakça, cahilce davranıyorsunuz. Defalarca konusu açıldı. Zaten MD2 çıktıktan bir süre sonra mining patladı ve haliyle ekran kartı bulamaz olduk. İnsanı çileden çıkartıp durmayın ya. Yemin ediyorum sinir küpüne dönüyorum şu konuyu gördüğümde. Gerçekten çok aptalca bir davranış sergiliyorsun.

Tera

80+
Stokların tükenmesi onun sorunu değil ki.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Güzel kardeşim. Dünyada mining denen olay vardı fakat tekrardan patladı ve bütün ekran kartı stoklarını eritti bitirdi. Buna sadece ekran kartları dahil değil. Diğer parçalarda da stok sorunları yaşanıyor. Fakat ağırlık tabii ki de ekran kartlarında. Yani şimdi 5 bin TL'ye 1650S'li sistem yerinde 1050Tİ'li bir sistem mi dizip sunsun? Bilip bilmeden konu açıyor ve salakça, cahilce davranıyorsunuz. Defalarca konusu açıldı. Zaten MD2 çıktıktan bir süre sonra mining patladı ve haliyle ekran kartı bulamaz olduk. İnsanı çileden çıkartıp durmayın ya. Yemin ediyorum sinir küpüne dönüyorum şu konuyu gördüğümde. Gerçekten çok aptalca bir davranış sergiliyorsun.
Sakin ol :D

Adam hakli beyler dağilin

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
MD2 yi yaklaşık 6 aydır sabırsızlıkla bekliyordum.Ailemi zar zor ikna ettim param kartta hazır sistem videosunun gelmesini beklerken adeta kanser olmuştum.Allaha şükür video yüklendi siteye ilk girenlerdenim sipariş aşamasına geldim ve site çöktü.Yaklaşık 2 saat boyunca hem bilgisayardan hemde telefondan girmeye çalıştım ama giremedim.Girdigim zamanda stoklar bitmiş bize baş kalmıştı.Daha sonra teselli olarak Abdullah Hacıgülün videoya 50 K Begeni gelirse yeni sistem toplayacağı sözü aklıma geldi.Yaklaşık 2 Aydır onu bekliyorum ama bırakın sistemi sistemin s si yok.

Ekran kartı ürette yapsın kafaya bak diyeceğim kafada yok.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk

Jaja50

80+ Silver
Oha ya, Abdullah abi sistem çıkart ya. Ekran kartı stoku yok ama kendin markanı yapıp sistem yap abi ya, bekliyoz ya oha ya. Abi ekran kartı YARAT hemde 1650 super olsun. Abi marka yap abi ?!?!?!?!
İşte, senin söylediğin bunlarla aynı anlama geliyor.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Çoklu, spram konudan raporluyorum

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG