V5 gelecek.Şimdi v5 geliyormuş.
V5 gelecek.Şimdi v5 geliyormuş.
@Mehmet YılmazDelikanlıysa sistem yapmaz hadi bakıyım.
Suç oranı artar büyük ihtimalle.Her TC kimlik numarası için en fazla 1 tane alınabilecek şekilde olsa nasıl olur sizce?
Mantıklı.Her TC kimlik numarası için en fazla 1 tane alınabilecek şekilde olsa nasıl olur sizce?
buna yaka yaka sigara kalmadı bea...Ah be pıçağım. Bi sen sistem alamadın bi ben.
Suç oranı artar büyük ihtimalle.
TC olarak sadece 18 yaş üstü olacak ama. Yoksa yine adam 4 5 çocuk adına getirtebilir.Mantıklı.
Onu bilmem ama 50K likea az kalmış İtopya'yı çökerttik sırada like butonu var .DA-MD2 videosunu bir kez izleyip @Abdullah Hacıgül ’ün 350 adet stok olacağını belirttiğini anlamanın çok zor olmadığını düşünüyorum, hani neyi zorluyorsunuz onu kavramış değilim. Konuya dönecek olursak, İtopya için:
”Delikanlıysan 1 gün içinde kargoya verirsin!” demişti yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca 50K beğeni gelirse yeni sistem geleceğini söylemiş sanırım(?)
Forumda sistemi alamayan veya bu olayı gören herkes için bence bizim de hakkımızdır söylemek:
”50K beğeni geldiğinde delikanlıysan hazırlarsın sistemi!”
Ne de olsa 9K beğeni kalmış bulunmakta sadece... Sistemi hazırlamaya başlarsan iyi olur diye düşünüyorum .
14TL oldu....buna yaka yaka sigara kalmadı bea...
Sırada Abdullah Hacıgül varmışOnu bilmem ama 50K likea az kalmış İtopya'yı çökerttik sırada like butonu var .
forumca evini gidip yıkalım (!)Sırada Abdullah Hacıgül varmış