Neler Yeni

Abdullah Hacıgül’ün Zehirli Oku

Morinyo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Muharrem Göktepe
Dostlar yan hesaplardan da beğenelim de 50K yapalım, önceki sistemi alamadım. Fırsatçılar hem alıyor hem de çeşitli sitelerde 2000₺ pahalıya satıyor. Bizim ihtiyacımız olduğu halde alamıyoruz, Allah ihtiyacı olan herkese nasip etsin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
DA-MD2 videosunu bir kez izleyip @Abdullah Hacıgül ’ün 350 adet stok olacağını belirttiğini anlamanın çok zor olmadığını düşünüyorum, hani neyi zorluyorsunuz onu kavramış değilim. Konuya dönecek olursak, İtopya için:

”Delikanlıysan 1 gün içinde kargoya verirsin!” demişti yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca 50K beğeni gelirse yeni sistem geleceğini söylemiş sanırım(?)

Forumda sistemi alamayan veya bu olayı gören herkes için bence bizim de hakkımızdır söylemek:

”50K beğeni geldiğinde delikanlıysan hazırlarsın sistemi!”

Ne de olsa 9K beğeni kalmış bulunmakta sadece... Sistemi hazırlamaya başlarsa iyi olur diye düşünüyorum ;).
Gaza geldim. çu çu açın yolu çu çu

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar yan hesaplardan da beğenelim de 50K yapalım, önceki sistemi alamadım. Fırsatçılar hem alıyor hem de çeşitli sitelerde 2000₺ pahalıya satıyor. Bizim ihtiyacımız olduğu halde alamıyoruz, Allah ihtiyacı olan herkese nasip etsin.
Bir iki güne kadar 50K olur zaten.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gaza geldim. çu çu açın yolu çu çu
V5 mi geliyor spoiler vermişsin profil durumunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

V5 mi geliyor spoiler vermişsin profil durumunda.
66.PNG

@!Yardım Lazım!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,528
Üyeler
164,324
Son üye
RecBEYY
Top Bottom