Neler Yeni

Abdullah Hacıgül’ün Zehirli Oku

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
burak ibrahim
aynı sistemi monitörsüz bir şekilde 3 gün önce daha pahalya almış olmam
sigara yakasım var ama dolar 8 tl iken onada param yetmez

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Şimdi v5 geliyormuş.
1609068699335.png

DA-MD2 videosunu bir kez izleyip @Abdullah Hacıgül ’ün 350 adet stok olacağını belirttiğini anlamanın çok zor olmadığını düşünüyorum, hani neyi zorluyorsunuz onu kavramış değilim. Konuya dönecek olursak, İtopya için:

”Delikanlıysan 1 gün içinde kargoya verirsin!” demişti yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca 50K beğeni gelirse yeni sistem geleceğini söylemiş sanırım(?)

Forumda sistemi alamayan veya bu olayı gören herkes için bence bizim de hakkımızdır söylemek:

”50K beğeni geldiğinde delikanlıysan hazırlarsın sistemi!”

Ne de olsa 9K beğeni kalmış bulunmakta sadece... Sistemi hazırlamaya başlarsan iyi olur diye düşünüyorum ;).
Lan interneti değiştircem ben daha hızlı olsun diye alayım diye

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Aa evet dolar 7.5 çok güzel olur böle devam ederse
Aslında bu iyi değil çünkü kur artmadığı için ihracatımız azalabilir. Ve bir gün birden bire uçabilir. Üstüne dolar artmasın diye faizi artırdılar ve sonuç olarak gelirlerin %15'i faize gidecek.

Dobby

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Enes
DA-MD2 videosunu bir kez izleyip @Abdullah Hacıgül ’ün 350 adet stok olacağını belirttiğini anlamanın çok zor olmadığını düşünüyorum, hani neyi zorluyorsunuz onu kavramış değilim. Konuya dönecek olursak, İtopya için:

”Delikanlıysan 1 gün içinde kargoya verirsin!” demişti yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca 50K beğeni gelirse yeni sistem geleceğini söylemiş sanırım(?)

Forumda sistemi alamayan veya bu olayı gören herkes için bence bizim de hakkımızdır söylemek:

”50K beğeni geldiğinde delikanlıysan hazırlarsın sistemi!”

Ne de olsa 9K beğeni kalmış bulunmakta sadece... Sistemi hazırlamaya başlarsan iyi olur diye düşünüyorum ;).
Bi premium md3 yok mu rtx 3080+4k 144hz monitör 10k fiyata

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
V5 gelir diye düşünüyorum.

Top Bottom