Üstteki fotoğrafda bittim.
Şimdi v5 geliyormuş.
Dolar 7.58aynı sistemi monitörsüz bir şekilde 3 gün önce daha pahalya almış olmam
sigara yakasım var ama dolar 8 TL iken onada param yetmez
Lan interneti değiştircem ben daha hızlı olsun diye alayım diyeDA-MD2 videosunu bir kez izleyip @Abdullah Hacıgül ’ün 350 adet stok olacağını belirttiğini anlamanın çok zor olmadığını düşünüyorum, hani neyi zorluyorsunuz onu kavramış değilim. Konuya dönecek olursak, İtopya için:
”Delikanlıysan 1 gün içinde kargoya verirsin!” demişti yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca 50K beğeni gelirse yeni sistem geleceğini söylemiş sanırım(?)
Forumda sistemi alamayan veya bu olayı gören herkes için bence bizim de hakkımızdır söylemek:
”50K beğeni geldiğinde delikanlıysan hazırlarsın sistemi!”
Ne de olsa 9K beğeni kalmış bulunmakta sadece... Sistemi hazırlamaya başlarsan iyi olur diye düşünüyorum .
Aa evet dolar 7.5 çok güzel olur böle devam ederseDolar 7.58
hocam bunamı takıldın merak etme 1 hafta sonra 8 tl olurDolar 7.58
Aslında bu iyi değil çünkü kur artmadığı için ihracatımız azalabilir. Ve bir gün birden bire uçabilir. Üstüne dolar artmasın diye faizi artırdılar ve sonuç olarak gelirlerin %15'i faize gidecek.Aa evet dolar 7.5 çok güzel olur böle devam ederse
Bi premium md3 yok mu rtx 3080+4k 144hz monitör 10k fiyataDA-MD2 videosunu bir kez izleyip @Abdullah Hacıgül ’ün 350 adet stok olacağını belirttiğini anlamanın çok zor olmadığını düşünüyorum, hani neyi zorluyorsunuz onu kavramış değilim. Konuya dönecek olursak, İtopya için:
”Delikanlıysan 1 gün içinde kargoya verirsin!” demişti yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca 50K beğeni gelirse yeni sistem geleceğini söylemiş sanırım(?)
Forumda sistemi alamayan veya bu olayı gören herkes için bence bizim de hakkımızdır söylemek:
”50K beğeni geldiğinde delikanlıysan hazırlarsın sistemi!”
Ne de olsa 9K beğeni kalmış bulunmakta sadece... Sistemi hazırlamaya başlarsan iyi olur diye düşünüyorum .