Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 6 x 330 g 567TL

MoonWalk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,163

''sahur80'' koduyla 567TL'ye düşüyor, adet 94TL. Akakçe'ye göre en ucuz seçenek bu, kuponla daha da düşüyor. Farklı marketlerde satılıyorsa belirtilebilir.

bunlarda katkı ve koruyucular yokmuş o yüzden son tüketim tarihi çok uzun olmuyor diye biliyorum bilginiz olsun

Birde banka kampanyaları ile güzel fiyata getirirsiniz.

bunlarda katkı ve koruyucular yokmuş o yüzden son tüketim tarihi çok uzun olmuyor diye biliyorum bilginiz olsun
1 yıl falan oluyordu sanırım yine çok da az değil tadı güzel zaten biz 2-3 haftada bir tane tüketiyorduk ramazandan önce

''sahur80'' koduyla 567TL'ye düşüyor, adet 94TL. Akakçe'ye göre en ucuz seçenek bu, kuponla daha da düşüyor. Farklı marketlerde satılıyorsa belirtilebilir.
Tadı efsane iyi bunun

Hazır sistem sandım

MERHABA150 kodu hâlâ geçerliyse tanesi 78,5TLye gelir 12mart sonmuş
Bilgilendirme için sağ olun. Bu kupon hem ilk siparişe özel hem de bir mantığı olduğunu düşünüyorum. Ya daha uzun süre gidecek ürünlerde ya da daha fazla adetli ürünlerde kullanılabilir. TadıBu da sürekli indirime giriyor bir de az fiyat farkı sanki sorun oluşturmaz. MERHABA150 kodu da uzun süredir aktif, 12 mart son dese de daha uzun sürecektir yüksek ihtimalle.

Yaz başı 6'lı paketi indirimle 78 tllere almıştık şimdi pazaramadan 2li alıcam. Tadı güzel hele ramazanda sıcak pideyle efsane gider.
Merhaba150 kodu aktif kullanmak için yeni üyelik lazım, 150tl indirim ile 6'lısı da pazaramada 97tlye geliyor.

Fiyatını şişirdiler şimdi olması gereken fiyat anca.
Tarım Kredi parçacıklı bulan denesin o kadar

Geri