Nutellayı da bunu da seviyorum şahsen. Bence genellemelik bir durum yok ortada. Evdekiler de aynı şekilde.Nutella'yı seven bunu sevmiyor, bunu seven de ya sadece TTKK'nin fındık ezmesini seviyor ya da hiçbirini sevmiyor. Gerçek fındık ezmelerinden aslında, vücut yapaya alıştıysa sevilmesi zor.
Bazı kişiler bu şekilde bahsediyor diyelim genelleme olmasın. Tüm genellemeler yanlıştır bu arada. Bazı kişilerin fikirleri bunlar, yazım dilinden genelleme gibi anlaşılıyor. Herkes için geçerli olmayabilir.Nutellayı da bunu da seviyorum şahsen. Bence genellemelik bir durum yok ortada. Evdekiler de aynı şekilde.
Tami ile alırsanız da %10 veriyor.
![]()
Papel'in geri ödemeleri Papel'de mi kalıyor yoksa her sitede kullanılabiliyor mu?Teşekkürler aldım, papelde de 100 TL vardı %15 te cashbach verecek güzel oldu
Her sitede kullanılıyordur sonuçta para ödeniyor para geri geliyor %15 iPapel'in geri ödemeleri Papel'de mi kalıyor yoksa her sitede kullanılabiliyor mu?
Ben yeni aldım bakarım söylerimPapel'in geri ödemeleri Papel'de mi kalıyor yoksa her sitede kullanılabiliyor mu?
Hocam bu papel nedir? Nays gibi mi?Teşekkürler aldım, papelde de 100 TL vardı %15 te cashbach verecek güzel oldu
Aynen papara nays gibi, 100 kadar cash verdiHocam bu papel nedir? Nays gibi mi?