Abi bu telefon ne ve nerden bulabilirim

Oldw1n

80+
Reaksiyon skoru
182
Sonunda bütçeme göre bi amiral model buldum dostlar, alirim bi h.o. 😄😄 Şaka bi yana bu nerde satiliyo abi, bi yakınımda var ve o da birinden 2. El olarak almis 😄 Telefon hakkında kısmında s24 ultra mini mi ne yaziyodu.

Ekler

• 20250922_200110.webp
    20250922_200110.webp
    437 KB · Hit: 56
  • 20250922_200120.webp
    20250922_200120.webp
    686.9 KB · Hit: 54
Sonunda bütçeme göre bi amiral model buldum dostlar, alirim bi h.o. 😄😄 Şaka bi yana bu nerde satiliyo abi, bi yakınımda var ve o da birinden 2. El olarak almis 😄 Telefon hakkında kısmında s24 ultra mini mi ne yaziyodu.
instagramda satan bir kaç sayfaya denk geldim daha önce hatta sana link bulabilirsem atarım hemen 5 dakika içinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tr de satan bir yer bulamadım maalesef. fakat 2. el linki bulabildim belki o işine yarar

Son düzenleme:
instagramda satan bir kaç sayfaya denk geldim daha önce hatta sana link bulabilirsem atarım hemen 5 dakika içinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tr de satan bir yer bulamadım maalesef. fakat 2. el linki bulabildim belki o işine yarar
Kardesim attigin cihaz da mukemmel fakat aynisi degil, benim elimde bulunanda ekran cok canli, donanimsal olarak guzel calisiyor. Hani denedigim bi urun oldugu icin direk bundan varmidir diye dusundum. Belliki piyasada boyle birkac urun var ama cok tesekkur ederim 😀

bune yaa 😅 7500 tl deilde uygun bişi olsa alınabilir aslında.

Geri