Sistemin sorunu var.canlı derse hata almadan katılıyorum fakat ekranda sürekli bağlanıyor yazıyor ve beni sisteme almıyor lütfen yardım edin derslerimde geri kalıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Eba sistemi sıkıntılı ondan olabilircanlı derse hata almadan katılıyorum fakat ekranda sürekli bağlanıyor yazıyor ve beni sisteme almıyor lütfen yardım edin derslerimde geri kalıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Eba canlı ders uygulamasını silip tekrardan yüklemeyi deneama diğer arkadaşlarımın hepsi girebiliyor
yaptım abi bana lütfen i çözüm bulurmusun abi yapamıyorum yeni müfredat işliyorlar geri kalıyorum yardımcı olursan sana çok dua ederimEba canlı ders uygulamasını silip tekrardan yüklemeyi dene
başka yöntem bilmiyorum elimden gelse de bir şey yapabilsem keşke. anlıyorum durumunu. ama başka arkadaşlar yardım edebilir kusura bakmayaptım abi bana lütfen i çözüm bulurmusun abi yapamıyorum yeni müfredat işliyorlar geri kalıyorum yardımcı olursan sana çok dua ederim
hepsi devre dışıGüvenlik yazılımların varsa devredışı bırakmayı denemediysen dene bir belki onlar bağlantıya engel oluyordur.
peki ne zaman düzelecek derslerden geri kalıyorumsistemde sorun var ondan
knk orası meble alakalıhepsi devre dışı
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki ne zaman düzelecek derslerden geri kalıyorum
knk orası meble alakalıhepsi devre dışı
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki ne zaman düzelecek derslerden geri kalıyorum
eba canlı ders açıkken onunla ilgili her şeyi görev yöneticisinden kapatın düzelebilircanın sağolsun