revenge3169
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 38
- İsim
- Mehmet Karataş
hocam
Laptobun bulabildiğim incelemelerinde valorant cs gibi oyunlarda düşük fps verdiğini gördüm onun sebebi nedir veya sizde öyle mi?
sRgb değeri heryerde başka girilmiş %100 mü geliyor yoksa %45 mi?
Başka gördüğünüz sorunları falan varmı?
Hocam sizdeki laptobun Ryzen 8845 4070 lü versiyonunu alıcam 2 haftaya bi kaç sorum olucak benzer performans göstericektir zaten.1 aydır altın mı aldım laptop mu aldım anlayamıyorum. 37'ye aldım şu anki durumu.
ASUS TUF Gaming A15 (FA507NV-LP094-Gaming) | For-Gaming | Laptops |
AMD Ryzen 7-7735HS 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce RTX4060 8GB GDDR6 15.6 inç FHD FreeDOS ASUS E-store'da Yeni Üyelere Özel 500 TL İndirim Fırsatı için şimdi katılın! Muhteşem Kasım Kampanyası 30 Kasım'a kadar tüm ürünlerde geçerli Vade Farksız 3 Taksit Fırsatı!shop.asus.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam güzel özetlemişsiniz arkadaşa yardımı dokunur umarım, @Baranplt58can yanlış anlamazsan oyuncu laptopu üreten türk firmalarının tam aradığı müşteri modelisin.
Yardım - Casper'dan Dava Yedim
Benim değil başka kişilerin ben 1 tane aldım. Diğer sslerde farklı farklı kişilere ait. Ozaman hepsine dava açmışlardır. THH seni haklı bulduysa korkma boşver. 1729784903 Kürşat kütükçü ekran kartı konusunda hakkını aradı ve kazandı istersen kendisi yazsın. @Kürşat K.T.Kforum.donanimarsivi.comTrendyol Casper alışverişi sonrası hakkımda dava açıldı
Merhaba arkadaşlar Trendyol üzerinden Casper'den 36bin civarına Casper laptop aldım normal fiyatı 95bin TL imiş. Kendi sitelerinde trendyoldada normalde 105binmiş, neyse THH'ye başvurdum THH beni haklı buldu. THH inceleme olarak rafta, vitrinde bulunan bir ürünü fiyatı ne olursa olsun göndermek...www.technopat.net
Laptobun bulabildiğim incelemelerinde valorant cs gibi oyunlarda düşük fps verdiğini gördüm onun sebebi nedir veya sizde öyle mi?
sRgb değeri heryerde başka girilmiş %100 mü geliyor yoksa %45 mi?
Başka gördüğünüz sorunları falan varmı?