Neler Yeni

Çözüldü✓ Abim ve Ablam için Laptop Önerisi

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Merhabalar, ben evimde alışığım diye masaüstü kullanıyorum ama abim ile ablamın kullanacak bir şeyi yok ve bu aralar laptop merakları başladı.

Abim; günlük kullanım için laptop arıyor ama aynı zamanda Farming Sim. 2022, ETS2 falan oynuyor. Yani öyle hardcore oyunculuğu yok ama böyle chill oyunları seviyor.
Laptoplardan hiç anlamam o yüzden bir sonuç çıkmadı benden.

Ablam; Sadece günlük kullanım ve arada ben elime alırsam küçük chill oyunlar falan oynarım.
Kendisi bana bu laptop'u gösterdi.

Yine anlamadığım için buraya geliyorum.

Fiyat uçuk bir şey olmasa iyi olur. Bütçe belirtemiyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Merhabalar, ben evimde alışığım diye masaüstü kullanıyorum ama abim ile ablamın kullanacak bir şeyi yok ve bu aralar laptop merakları başladı.

Abim; günlük kullanım için laptop arıyor ama aynı zamanda Farming Sim. 2022, ETS2 falan oynuyor. Yani öyle hardcore oyunculuğu yok ama böyle chill oyunları seviyor.
Laptoplardan hiç anlamam o yüzden bir sonuç çıkmadı benden.

Ablam; Sadece günlük kullanım ve arada ben elime alırsam küçük chill oyunlar falan oynarım.
Kendisi bana bu laptop'u gösterdi.

Yine anlamadığım için buraya geliyorum.

Fiyat uçuk bir şey olmasa iyi olur. Bütçe belirtemiyorum.
Abin için https://www.akakce.com/laptop-noteb...-bilgisayar-82k200k3tx-fiyati,1536299563.html bu ürüne bakabilirsin. Güzel üründür.

sehaxld

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
PC Teknik Sorunlar
Top Bottom